Wendy van Dijk met nieuw seizoen Obese

Geplaatst op Sat 29 Oct 2011 om 13:05Foto: Nick van OrmondtWendy van Dijk gaat een tweede sei- zoen van haar succesvolle programma Obese maken voor RTL 4. Dat blijkt uit een kandidatenoproep van het tv-station. In elke aflevering van Obese volgt Van Dijk een jaar lang een kandidaat in zijn of haar gevecht tegen de kilo’s. Het proces wordt door producent Reinout Oerlemans verwerkt in uitzendingen van anderhalf uur, die met veel succes worden uitgezonden op zondagavond. Er keken vorige week maar liefst 1,7 miljoen mensen naar de realityshow.


17 Reacties op “Wendy van Dijk met nieuw seizoen Obese”


 1. kwikjealex

  Gelukkig, het is een mooi programma dat zeker een vervolg verdiend.

 2. Annie

  Dat blijkt uit de kandidatenoproep…. Dat betekent nog niet dat het programma er ook echt komt! Zo’n oproep is vaak ook een peiling om te checken of er wel genoeg animo voor een nieuw seizoen is. Het is een heel duur programma om te maken, omdat mensen een jaar lang gevolgd worden. Het is nog niet zeker of er een nieuw seizoen komt!

 3. Anonymous

  Inderdaad Annie, waarom zou RTL een nieuw seizoen bestellen van een programma dat wekelijks 1,7 miljoen kijkers trekt? Er komt heus wel een nieuw seizoen hoor.

 4. Martijn

  Er is eindelijk geïnvesteerd in de zondagavond van rtl4 en dan komen die kijkers vanzelf. Inderdaad mooi programma! Vanaf December Sunday Night Fever en Miljoenenjacht op de zondagavond. Kan ik ook erg naar uitkijken.

 5. 2.0

  ze morgen ook wel extreme make over weight loss edition us uitzenden en big extreme makeover aus allebij top programmas

 6. s.

  Mooi programma. Verstandig!

 7. Sonny

  Even iets rechtzetten: excuse moi Bokito, hij heeft toch meer fatsoen want hij schreeuwt niet om aandacht, sterker nog als je hem aandacht geef dan vliegt hij je zelfs aan! Dat heeft zelfs in de krant gestaan. De co boy’s staan wat dat betreft dus zelfs nog lager in rang.

 8. erwin

  mooi voor de deelnemers maar ik hoef het niet te zien.

 9. Robin

  En terecht! Mooi programma dat Obese. En eindelijk doet RTL4 eens wat met die zondagavond. In plaats van de zoveelste herhaling van films of de Pfaffs.

 10. Me84

  Gaaf!! Het is een mooi en oprecht programma! Ik sta er ook steeds versteld van hoe mensen ineens zoveel kunnen afvallen. Je ziet nu vaak naast hun al mooie karakter wat voor mooi persoon er ineens achter tevoorschijn komt! Super!!

 11. David

  Toch best wel sarcastisch dat Wendy eerst dikke mensen belachelijk maakt en nu met haar scharminkelijke lijfje Obese mag doen. #jeverzinthetniet

 12. Pierre Cul

  Misschien kan ze een paar kilootjes over nemen? Ze is echt iets te dun!

 13. Braak

  Inderdaad David, het is gewoon mensen explioteren die een ziekte hebben, schande Wendy !!!

 14. Bob

  @David
  Heeft Wendy van Dijk eerder dikke mensen belachelijk gemaakt? Dat heb ik gemist. Wat heeft ze gezegd dan? En waar?

 15. David

  Liep ze niet in een dikmakend hobbezakpak lollig te doen in Curacao of waar was het? Het was er in elk geval lekker heet. Wendy lekker laten broeien in dat pak. Z was nog zwanger ook. Daar aan zie je hoe gek als een deur die co’ers zijn. Wie verzint dit? Als het maar casht.

 16. Mike2

  Ik zou wel eens over een jaar willen zien hoe het dan gesteld is met de deelnemers. Ik ben bang dat ze net zo dik zijn of nog dikker dan voordat ze aan het programma begonnen. Maarja dat zal wel niet vertoond worden want dan is het geen “feel good” programma meer.

 17. Eve

  Ja, ik kijk er alvast naar uit!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.