Tv-recensent Peereboom ongemakkelijk van Jeroen Pauw

Marcel Peereboom Voller, tv-recensent voor De Telegraaf, vond het optreden van Jeroen Pauw in het programma Kwestie van Kiezen met Rick Nieman, behoorlijk ongemakkelijk. Dat schrijft Voller in de krant. Pauw onthulde dat hij met meer dan 200 vrouwen heeft geslapen. “Ik wil helemaal niet weten hoeveel vrouwen hij heeft versleten, want na dit gesprek met de meest begeerlijke vrijgezel van de Gooische Matras kan ik niet meer naar Pauw & Witteman kijken zonder aan al die vrouwen te denken.

Voller vond het ‘kroegpraat’ tussen Pauw en Nieman, die zijn respect uitsprak voor het aantal veroveringen van zijn tv-collega. “Wat ongemakkelijk was het wel. Bovendien blijf ik met allerlei vragen zitten. Als je ze niet telt, hoe weet je dan dat het er meer dan 200 zijn? Een beetje vent praat niet over zijn veroveringen, maar hult zich in mysterieus stilzwijgen. Zelfs na lang aandringen.”

Een echte vent dringt dan niet langer aan en maakt zeker geen buiging om zijn respect te tonen aan het alfamannetje van de Hilversumse apenrots. Dat is geen kwestie van kiezen, maar een kwestie van klasse“, besluit Voller.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen