Opnamen 71 Graden Noord uitgesteld

Foto: AVRODe opnames van de nieuwe 71 Graden Noord zijn uitgesteld tot begin 2012. Dat meldde Shownieuws vrijdagavond. De bekende kandidaten van de AVRO-show zouden eigenlijk aan het begin van deze maand al vertrekken naar de opname- locatie in Noorwegen, maar dat ging niet door omdat het begeleidingsteam niet compleet was. Hierdoor kon de veiligheid van de kandidaten, waaronder Popstars-winnaar Dean Saunders en bekende Volendammer Kees Tol, niet gegarandeerd worden.

Het is nog niet duidelijk of het hele team begin 2012 wel beschikbaar is voor de opnames. Zo zou Art Rooijakkers het presentatiestokje overnemen van Ruben Nicolai, maar hij heeft over een aantal maanden mogelijk andere werkzaamheden.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen