André van Duin: ‘Komedieserie Linda helemaal niets’

André van Duin denkt dat Linda de Mol beter kan ophouden met Iedereen Is Gek Op Jack. Hij vindt de serie niet grappig. “Iedereen Is Gek Op Jack vind ik geen goede serie. Tenminste, ik heb er nog nooit om gelachen. Ik vind het helemaal niks“, zegt hij in Weekend. Van Duin gaf de serie wel een kans. “Ik heb er een paar keer naar gekeken, want ik kijk altijd naar alles wat nieuw is, je moet op de hoogte blijven. Ik stelde me ervoor open, maar in die sitcom vind ik haar niet leuk.

De komediant bedoelt het niet persoonlijk. “Ik vind Linda ontzettend leuk in Gooische Vrouwen, Ik Hou Van Holland is een heel gezellig familieprogramma en ze is een vakvrouw eerste klas. Maar ja, je kan niet overal goed in zijn.

Eerder haalde Gordon ook al uit naar Gek op Jack, maar Van Duin vindt zijn komedieserie Zie Ze Vliegen ook niet sterk. “Ik vind het met Zie Ze Vliegen idem dito, dat is ook niet echt gelukt. Die Engelse nichtenhumor, daar ben ik niet zo van. En van Gordons humor? Daar moet je van houden, ik ben er niet zo’n liefhebber van.

Binnenkort begint een nieuw seizoen van De TV Kantine. “Ik vond De TV Kantine veel leuker dan Zie Ze Vliegen, maar op een gegeven moment dacht ik ook: nou hebben we alle typetjes wel gehad. Op den duur blijven het Carlo en Irene met neuzen en oren opgeplakt. Dan is het ook weer te veel.

De Ushi-programma’s van Wendy van Dijk vindt Van Duin wel leuk. “Ushi vind ik wel knap gedaan. Als ik de buitenlander ken die te gast is, moet ik erom lachen, maar vaak zitten er ook buitenlandse sterren in waar ik nog nooit van gehoord heb.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen