Yolanthe weg bij TROS om bij Wesley te zijn

Foto: Erik MullerYolanthe Sneijder-Cabau is vertrokken bij de TROS om vaker bij partner Wesley Sneijder te zijn. Dat zegt de presentatrice toe in weekblad Story. Voor de opnames van haar tv-show Yolanthe op 3 was ze veel in Amerika. “In de periode dat ik in Amerika was, miste ik mijn man enorm en realiseerde ik me hoe belangrijk mijn huwelijk voor me is. Wesley staat gewoon op nummer één en hij stijgt ver boven elke carrièredroom uit. Dus besloot ik dat ik komend jaar meer tijd thuis wil doorbrengen.

Naar eigen zeggen heeft Yolanthe getekend bij het beroemde Amerikaanse artiestenbureau CAA. Om genoeg bij Wesley te kunnen zijn, heeft ze de TROS daarom laten vallen. “Nu zo’n groot bedrijf als CAA vroeg of ik een contract wilde tekenen, vond Wesley het zonde als ik die kans zou laten schieten. Ik ben het daarmee eens, maar vond dat ik wel keuzes moest maken. Daarom ben ik gestopt bij de TROS.”

Yolanthe heeft nooit een succesvol programma gehad bij de TROS. Ze is de omroep dankbaar dat ze toch kansen bleef krijgen. “Mijn jaren bij de TROS waren geweldig. De TROS heeft me veel mooie programma’s gegeven en ik heb me op mijn beurt altijd voor honderd procent ingezet. Dat heeft tot mooie resultaten en tv-momenten geleid.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen