Winston Gerschtanowitz naar zaterdagavond RTL 4

Foto: Studio KastermansWinston Gerschtanowitz krijgt een groot showprogramma op de zaterdagavond van RTL 4. In Let’s Get Married strijden met koppels tegen elkaar om een bruiloft in de studio. Dat heeft RTL donderdag laten weten. Let’s Get Married is door Gerschtanowitz zelf bedacht en ontwikkeld. “Doordat ik nu ook anderen de kans kan geven om te ervaren hoe uniek het voor mij was om Renate te vragen op Time Square, maakt het programma voor mij juist heel eigen en vertrouwd“, zegt hij.

In elke aflevering spelen twee liefdeskoppels allerlei spellen tegen elkaar. “In deze nieuwe spelshow is de kijker ook getuige van het spectaculaire huwelijksaanzoek wat voorafging bij de stellen. Op verzoek van degene die het aanzoek doet, hebben we dit met hem of haar zo bijzonder mogelijk maakt“, legt Gerschtanowitz uit.

Albert Verlinde is erg blij voor zijn collega van RTL Boulevard. “Het is fantastisch nieuws voor Winston. Zijn grote droom was een zaterdagavondshow à la Willem Ruis. Het is een soort Honeymoonquiz of Love Letters met tribunes die meedoen en families die meedoen. Winston is als een kind zo blij“, zegt hij.

Let’s Get Married gaat op 26 november in première op RTL 4. Gerschtanowitz zal het op de zaterdagavond opnemen tegen onder meer Paul de Leeuw. Hij keert in oktober terug met een grote tv-show op Nederland 1, maakte de VARA woensdag bekend.

Ook SBS 6 komt dit najaar met een programma over huwelijksaanzoeken. In Moet Je Me Niet Wat Vragen? probeert Tooske Ragas mannen aan te sporen om hun vriendin ten huwelijk te vragen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen