Tv-show verminkte Katie Piper op de buis bij RTL

Het Britse ex-model Katie Piper, die in 2008 verminkt raakte door een zuuraanval van haar ex-vriend, komt ook in Nederland op de buis met haar eigen programma. Katie: My Beautiful Friends is vanaf november te zien bij RTL. Dat heeft de zendergroep bekendgemaakt. In Katie: My Beautiful Friends helpt Piper jonge mensen met een verminking om hun leven weer op te bouwen. De kandidaten raakten verminkt door ziekte, een ongeval, een auto-ongeluk, een aanval of een operatie.

Het programma van Piper, die door de aanval wereldwijd in het nieuws kwam, was in Engeland te zien op Channel 4. In de Verenigde Staten werd de vierdelige tv-reeks uitgezonden door het netwerk van Oprah Winfrey.

Katie: My Beautiful Friends is in november elke zaterdag om 21.00 uur te zien op RTL 8.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen