Talpa benoemd tot Mediabedrijf van het jaar 2011

Het mediabedrijf Talpa is donderdag tijdens het Omroepcongres in Hilversum benoemd tot ‘Mediabedrijf van het Jaar 2011’. Dat heeft de organisatie laten weten. Talpa, die het in de verkiezing opnam tegen RTL en omroep NTR, is het afgelopen jaar explosief gegroeid. “De gedeeltelijke overname van SBS, dappere en succesvolle keuzes in productie en de blijvende internationale successen zijn voorbeelden van een turbulent maar succesvol jaar voor Talpa“, aldus de jury.

De jury, met daarin onder meer voormalig KRO-directeur Ton Verlind, is van mening dat Talpa’s resultaten te danken zijn aan het goede gevoel voor tijdsgeest van het management. “Innovatie en implementatie van nieuwe media hebben mede het succes van programma’s zoals The Voice of Holland bepaald.

Talpa is een bedrijf van John de Mol. Vorig jaar werd André Rieu Productions Mediabedrijf van het Jaar.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen