Simon Keizer: ‘Tweede aflevering The Voice nóg leuker’

The Voice of Holland overtrof vorige week alle verwachtingen toen het tweede seizoen van start ging met maar liefst 3,3 miljoen kijkers. “Maar de aflevering van vanavond zal de eerste nog overtreffen. Het niveau ligt dit jaar zo hoog“, kondigt coach Simon Keizer aan. De Britse Guy Barzily verraste de jury in de seizoens- opener en wordt nu al de nieuwe Ben Saunders genoemd. “Dat lijkt misschien nu ook het geval met Guy, maar er komen nog zeker acht tot tien potentiële winnaars voorbij.

Simon en collega Nick Schilder ondervinden dit jaar veel concurrentie van de nieuwe coach Marco Borsato. “Wanneer een kandidaat op het podium staat en alle coaches draaien hun stoel om, begrijp ik heel goed dat hij of zij voor Marco kiest. Hij behoort al bijna twintig jaar tot de absolute top. Maar gelukkig zijn er ook talenten die voor ons hebben gekozen. Ik moet zeggen dat het beter is verdeeld dan vorig jaar.

Zelf zitten Nick & Simon niet voor de buis op vrijdag. “Op vrijdag treden we meestal op. Natuurlijk hebben we vooraf al het een en ander gezien, maar niet in een gehele uitzending. Op de terugweg in de auto bekijken we wel alle reacties op Twitter. Echt ongelooflijk wat het programma losmaakt!

The Voice of Holland begint om 20.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen