Rutger Castricum: ‘John Williams beetje treurig’

Rutger Castricum van PowNews vindt dat John Williams afgelopen vrijdag in RTL Boulevard te emotioneel deed over het bericht dat er een nep-team van zijn tv-show Het Spijt Me actief is. Deze week bleek het een rubriek van PowNews. “John Williams heb ik nog niet gesproken, maar ik moet zeggen dat ik zijn reactie een beetje treurig vond. Wacht gewoon even en kijk even. Er wordt hem dan ingefluisterd dat het over bedreiging gaat en dat is natuurlijk niet zo“, aldus Castricum.

Castricum vindt dat Williams zich beter had moeten laten informeren. “Wacht het eerst even af voor je zo hoog van de toren blaast. Reageer dan niet zo heftig en wacht even af wat het is. Het is allemaal zo erg niet.

In de rubriek belt Castricum aan bij mensen om zich met bloemetje in de hand voor te doen als cameraploeg van Het Spijt Me. Hij weet mensen behoorlijk om de tuin te leiden. “Het is wel heftig, ja. Het is een grapje. Dat zeggen we er ook direct na. Het programma is zo bekend in Nederland, dat als je zegt: ‘We zijn van Het Spijt Me en iemand heeft een bloemetje gestuurd.’ Dan beginnen ze gelijk over hun dochter.

PowNews gaat vrolijk verder met de Het Spijt Me-imitatie. “Ik ben nu in het buitenland, maar als ik terug ben gaan we ermee door. Het slaat erg aan en we krijgen positieve reacties. Voor John Williams: Het Spijt Me.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen