RTL 4 schrapt De Boerenbruiloft

Foto: SBSRTL 4 gaat toch niet verder met het nieuwe tv-project De Boerenbruiloft, een variant op de tv-hit Boer Zoekt Vrouw van de KRO. Dat heeft RTL donderdag laten weten. In De Boerenbruiloft zouden vrijgezelle boeren net als bij de KRO op zoek gaan naar een vrouw. De bedenker van het programma is Talpa en die levert nu een ander romantisch tv-format aan: Let’s Get Married. “Met het uitzenden van Let’s Get Married maakt RTL 4 de keuze om een ander programma in dit genre te brengen“, aldus RTL.

Toen De Boerenbruiloft in juni aangekondigd werd door RTL 4, leverde dat vrijwel direct een reactie op van de KRO. De omroep dreigde met juridische stappen. “Het lijkt erop dat RTL schaamteloos probeert mee te liften op het succes van KRO’s Boer Zoekt Vrouw“, zei directeur Taco Rijssemus.

Let’s Get Married is de eerste zaterdagavondshow van Winston Gerschtanowitz, die het programma zelf bedacht bij Talpa. De eerste aflevering is op 26 november.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen