Gordon: ‘Te veel Martijn en Wendy op RTL 4’

Foto: Nick van OrmondtGordon vindt dat RTL 4 ook eens andere duo’s moet inzetten dan Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. Het tweetal wordt op bijna al het vrijdagamusement gezet. “Ik zou The Voice gaan presenteren, maar dat is door omstandigheden op het laatst niet doorgegaan. Ik kijk niet terug met rotgevoelens, al denk ik dat het goed bij me had gepast. Voor het programma was het beter geweest als het niet weer gepresenteerd werd door Wendy en Martijn. Het is gewoon te veel“, stelt Gordon in Televizier.

The Voice was vorig seizoen nog maar net afgelopen, of Martijn en Wendy waren al te zien met X Factor. “Probeer ook eens te kijken naar andere duo’s. Ik heb bijvoorbeeld een onwijs leuke duopresentatie gehad met Linda de Mol voor het programma Just The Two Of Us. Dat was fantastisch. Dat zou natuurlijk nog eens kunnen“, zegt hij.

Gordon heeft nog meer suggesties. “Wat dacht je van mij met Chantal Janzen, of Nicolette van Dam? Ik zou graag nog eens zo’n groot showprogramma willen presenteren met een collega samen.

 


Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen