Gordon ergert zich dood aan slonzige Sophie Hilbrand

Gordon vindt Sophie Hilbrand een slons. Ze heeft een flinke make-over nodig. Dat zegt de RTL 4-presentator in Veronica Magazine. “Ik erger me al jaren dood aan Sophie Hilbrand. Ik vind die vrouw het toonbeeld van smoezeligheid op tv, samen met Ellen ten Damme. Als je nou praat over twee groezelige dames van wie ik denk: kam je haren eens, neem eens een lekkere douche, doe eens een leuke jurk aan, weet ik wat: dan zijn dat voorbeelden waarbij m’n handen jeuken“, aldus Gordon.

De entertainer vindt Hilbrand geen lelijke vrouw. “Sophie is een prachtige vrouw! Hele mooie lippen, een mooi mens, maar dat is typisch een voorbeeld van iemand die volledig niet tot haar recht komt.

In Hotter Than My Daughter is het Gordons missie om het slonzige uit vrouwen te krijgen. “Na het zien van die versie dacht ik: dat is op m’n lijf geschreven. Want die vrouwen, dat kán toch niet waar zijn?! Mijn eerste zorg was: hebben wij dat in Nederland? Want ik ken die Engelse vrouwen, die zijn natuurlijk vreselijk. Maar geloof me: wij hebben ze. En nog erger.

Het is alles behalve plat entertainment, benadrukt de zanger. “Het is geen platvloers make-overprogramma. Ik vind het eigenlijk wel een programma met wat diepgang.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen