Diva’s hopen op kijkcijferhit

Foto: RTLPatricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic beginnen donderdag op RTL 4 met hun tv-show Diva’s Draaien Door. De verwachtingen zijn hooggespannen – het is een van de meest besproken titels van het nieuwe seizoen. Diva’s Draaien Door heeft tussen half tien en half elf niet veel last van zware concurrentie. In dat tijdslot kwam de afgelopen weken geen enkel programma boven de grens van één miljoen kijkers uit. Wel begint op RTL 5 een nieuw seizoen van de tv-hit Expeditie Robinson.

Paay verwacht dat Diva’s Draaien Door net zo goed gaat scoren als haar andere programma Holland’s Got Talent. Ze mikt op twee miljoen kijkers. “Ik ben er bang voor dat het gaat gebeuren. Daar gaat men vreselijk verbaasd zijn. Weet je waarom? Irriteren is ook entertainen, hoor“, zei ze eerder.

In Diva’s Draaien Door schuift het trio hun luxe leven even opzij om zich in te zetten voor allerlei organisaties, waarvan de eigenaren er dringend een paar dagen tussenuit moeten. Als zij terug zijn, is het de bedoeling dat de zorginstelling, de wasserette of het opvanghuis er beter voorstaat dan voor de komt van het drietral.

Diva’s Draaien Door is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen