Beboete Chaira opnieuw geweigerd door John de Mol

Chaira Borderslee, die 5000 euro boete kreeg omdat ze de afloop van haar The Voice of Holland-auditie verklapte, is na The Voice van Vlaanderen nu ook gewei- gerd door de nieuwe SBS 6-show The Winner Is. Dat melden betrokken partijen in De Telegraaf. Net als The Voice wordt The Winner Is geproduceerd door John de Mols bedrijf Talpa en hij wacht nog steeds op haar betaling. “We vinden het leuk als ze meedoet aan The Winner Is, maar dan moeten we eerst schoon schip maken“, aldus Talpa.

Talpa vindt dat Borderslee, bekend als musicalactrice, eerst moet betalen, voor ze mee mag doen aan haar producties. “Ik kan niet zomaar 5000 euro ophoesten. Mijn plan was om via The Winner Is het geld van de boete bij elkaar te verdienen. En een gesprek met John de Mol te hebben en hem uit te leggen dat alles berust op een misverstand. Ik had graag een regeling met hem getroffen“, vertelt ze zelf.

Ze is niet te spreken over de manier waarop ze behandeld wordt. “Ik heb via de site een formulier ingevuld, maar was verder nog in afwachting. Dat ik nu weer, net als tijdens de audities van de Belgische versie van The Voice, te horen krijg dat ik alleen mag deelnemen als ik eerst het geld betaal, vind ik meer dan kwalijk.

Borderslee ziet nu af van haar deelname aan The Winner Is. “Ik ben een beetje klaar met die talentenjachten. Ik heb John de Mol niet nodig om mijn verdere carrière voort te zetten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen