Anouk zegt ‘nee’ tegen Waar is De Mol

Het lukt Johnny de Mol maar niet om zangeres Anouk te strikken voor zijn programma Waar is De Mol, waarin hij op reis gaat met bekende Nederlanders. Dat vertelt de presentator in Veronica Magazine. Anouk, die ook al ‘nee’ zei tegen het programma The Voice of Holland van zijn vader John de Mol, heeft geen tijd om op reis te gaan. “Eigenlijk heeft alleen Anouk een paar keer nee gezegd tegen ons programma. Die is of zwanger of ligt in een scheiding“, legt de SBS-presentator uit.

Verder ondervindt Johnny dat het bijna onmogelijk is om voetballers te strikken. “Er staan nog een boel voetballers op mijn verlanglijstje, maar die hebben drie weken vrij per jaar. Dat kan ik dus wel vergeten.

Als er ooit een internationale Waar is De Mol komt, weet de presentator wel met wie hij op reis wil. “Scarlett Johansson, Jessica Alba en Mila Kunis. Omdat ze zo práchtig kunnen acteren. Haha, nee. Als ik écht mocht kiezen, dan zou ik voor Eddie Vedder gaan. Die volg ik al sinds mijn puberteit.

Waar is De Mol is elke maandag te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen