TROS organiseert open audities voor Songfestival

De TROS organiseert open audities voor het Songfestival 2012. Zowel bekende als onbekende artiesten maken op deze manier kans om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Azerbeidzjan. Dat heeft de TROS woensdag laten weten. Directeur Peter Kuipers van de TROS onthulde woensdag op het binnenplein van de TROS een grote reiskoffer. De komende drie maanden kan iedereen die wil meedoen zijn inzending in de brievenbus van de koffer deponeren.

Een inzending kan bestaan uit enkel tekst, enkel muziek, enkel een artiest, een complete audioproductie of een combinatie hiervan. Op vrijdag 30 september, om 00.00 uur, wordt de koffer afgesloten. In oktober buigt een selectiecommissie zich over de  inzendingen en besluiten zij wie er door mogen naar het Nationaal Songfestival 2012.

In november maakt de TROS bekend welke zes à zeven acts doorgaan naar het Nationaal Songfestival. Wie Nederland gaat vertegenwoordigen in Azerbeidzjan wordt bepaald tijdens het Nationaal Songfestival in januari 2012.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen