John de Mol mag niet praten met Patty Brard

Foto: SBSPatty Brard heeft na haar ontslag bij SBS 6 direct de toekomstige baas John de Mol gebeld, maar hij kon haar niet te woord staan. Dat zegt de presentatrice in weekblad Privé. Brard wil graag weer aan de slag voor SBS 6 en hoopte via de toekomstige eigenaar een functie te regelen. “Ik ben niet zo gewend om mensen te bellen voor werk, maar heb wel meteen John de Mol benaderd. Die mocht alleen niet in gesprek met mensen van SBS zolang hij de sleutel van het pand niet had.”

Brard is niet blij met de wijze waarop ze de laan is uitgestuurd door SBS. “Ik weet tot op vandaag niet waarom ik weg moest. Er zou niet met mij te werken zijn geweest, maar dat was natuurlijk een smoes.

Ze heeft geen zin om tegen SBS aan te trappen. “Ik ben niet iemand van de rancune, ik werk liever aan mijn toekomst. Uiteindelijk is John de Mol eigenaar van alles, je moet hem niet tegen je krijgen.

De Mol kocht eerder dit jaar samen met Sanoma Uitgevers de Nederlandse tak van SBS. De overname moet nog goedgekeurd worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen