‘Housewife’ Dana Delany in Net5-serie Body of Proof

Net5 gaat de nieuwe politieserie Body of Proof met in de hoofdrol Dana Delany uitzenden. De eerste aflevering is op maandag 15 augustus. Dat heeft SBS laten weten. Delany, bekend van de hit- serie Desperate Housewives, is in Body of Proof te zien als Megan Hunt, een vrouw die door een auto-ongeluk haar baan als gerespecteerd neurochirurg op moet geven en aan de slag gaat als schouwarts. In deze functie lost ze vele spannende moordzaken op bij de politie in Philadelphia.

Net als in veel andere Net5-series, staat niet alleen het professionalisme van de hoofdrolspeler centraal. “Ook in haar privéleven is het allesbehalve rustig: door haar drukke leven besluit haar man een scheiding aan te vragen en verliest ze ook de voogdij over haar dochter“, legt een woordvoerster van de zender uit.

Een uitzendtijdstip is nog niet bekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen