EO laat moeders gillen

De Evangelische Omroep komt met een nieuw programma waarin kinderen hun moeder laten schrikken. De bedoeling van De Gilfactor is dat de moeder zo hard mogelijk gilt. Dat vertelt producent Ewout Genemans in weekblad Privé. Genemans, ook bekend als presentator, gaat het programma maken met zijn bedrijf No Pictures Please. “De kinderen kunnen kinderen geld verdienen voor een goed doel door hun moeder te laten schrikken. Hoe harder ze gilt, hoe meer geld. Wreed? Ja, haha.

De Gilfactor, dat vanaf september op tv komt, is niet het enige programma waar hij druk mee is. “Voor de AVRO ben ik bezig met Onder Wibi’s Vleugels. Wibi Soerjadi krijgt een aantal weken zes pianotalenten in huis die om allerlei redenen de boot hebben gemist. En niet alleen die mensen hebben een bijzonder verhaal, maar je krijgt ook een kijkje in het leven van Wibi zelf, die een bijzondere man is.

Ook als presentator is Genemans nog steeds actief. Op 6 augustus doet hij voor de AVRO verslag van de Canal Parade tijdens Gay Pride.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen