Diva’s Draaien Door in première op 1 september

Geplaatst op Mon 25 Jul 2011 om 17:32

Foto: RTLHet nieuwe realityprogramma Diva’s Draaien Door met Patricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic krijgt een plek in de donderdagavondprogrammering van RTL 4. De eerste aflevering van de tv- show is op 1 september. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Diva’s Draaien Door zal acht weken lang te zien zijn na afloop van Bonje met de Buren, de kijkcijferhit van John Williams en Natasja Froger. Ook dat programma gaat op 1 september van start met een achtdelige serie nieuwe afleveringen.

Ook op de andere uitzendavonden gaat RTL 4 vanaf augustus en september op volle sterkte de strijd aan met de concurrentie. Zo gaat op vrijdag 26 augustus de nieuwe metamorfoseshow Hotter Than My Daughter met Gordon in première, direct na de talentenshow Holland’s Got Talent.

Op vrijdag 23 september, als het nieuwe seizoen van The Voice of Holland van start gaat met Marco Borsato als het nieuwe jurylid, zit Gordon een paar weken na de best bekeken talentenjacht van Nederland ooit geprogrammeerd.

De zaterdagavond wordt op 20 augustus al in een nieuw jasje gestoken met de komedieserie Zie Ze Vliegen van Carlo Boszhard en Irene Moors om acht uur, gevolgd door Nicolette van Dams programma Ny Name Is om half negen en Jack Spijkermans Echt Waar om tien uur. My Name Is wordt op 24 september al opgevolgd door Linda de Mols kijkcijferkanon Ik Hou Van Holland.

Carlo en Irene keren op 28 augustus elke zondag terug met Life 4 You. Op primetime wordt deze dag gereserveerd voor premièrefilms. De maandagavond-serieavond blijft in tact. Wel wordt om half elf de nieuwe serie Covert Affairs geïntroduceerd.

Martijn Krabbé en Herman den Blijker verzorgen vanaf 30 augustus de dinsdagavond van RTL 4 met respectievelijk Uitstel van Executie en Herman’s Restaurant School.

De woensdag wordt vanaf 31 augustus gevuld door Robert ten Brinks Wie Trouwt Mijn Zoon en het kledingprogramma Trinny & Susannah: Missie Holland.
38 Reacties op “Diva’s Draaien Door in première op 1 september”


 1. Expert..

  Ik versta onder kijkcijferhit iets als Boer zoekt vrouw, 4 miljoen kijkers ofzo. In je tekst Bonje met de buren een kijkcijferhit noemen zegt iets over de rest van het artikel. Of moet het commercieel omroepachrig zien, je telt het aanral kijkers en je vermenigvuldigd dat met 4 . Die heb je natuurlijk al ingepland als herhalingen.
  En als je je als omroep inlaat met 3 vrouwen die door omroep Max worden geweigerd vanwege hun leeftijd ja dat zegt eigenlijk genoeg.

 2. Chris

  Sterke programmering. Eigenlijk kan bijna niks echt floppen dit najaar, het meerendeel van bovenstaande programma’s heeft zich al ruimschoots bewezen.

 3. Anonymous

  Wat mij opvalt: 19 (!) afleveringen van The Voice, dat was dit jaar toch minder? Ik vind het veel.

 4. Martijn

  seizoen 1 van the voice had 17 afleveringen. Ik vermoed dat ze van 9 naar 11 liveshows gaan, zodat er wekelijks 1 kandidaat het veld moet ruimen.

 5. Peter

  Goede programmering. Wordt, op my name is na (verschrikkelijk), een succes!

 6. Theo massen

  Zeker gesponsord door Dela uitvaartverzekeringen.

  Die drie reldellen bij elkaar? Dan is eerder de producent doorgedraaid!
  En omdat er weinig fatsoenlijks op de buis is zullen er toch weer altijd mensen zijn die naar dit soort pulp kijken.
  Waarna trots de kijkcijfers gepresenteerd worden.
  Van de opbrengsten kunnen de troela’s weer in de PC hoofdstraat op de terrasjes gaan zitten met hun Prada en Luis Vutton spulletjes en interessant gaan doen. RTL, Erland schaam je hee erg diep

 7. kwikjealex

  @Martijn, ik hoop dat ze veel minder mensen mee nemen naar de liveshows, waardoor iedereen aan bod komt en de 2 slechtste van alle teams het veld ruimen, ipv vorig seizoen.

  Ze hadden van mij ‘Mijn tent is top’ wel terug mogen zetten op de dinsdag, dat vond ik in ieder geval een stuk leuker dan de laatste nieuwe Herrie’s.

 8. Anonymous

  Ben wel benieuwd hierna

 9. Jan91

  Dit was het nieuws zou toch ook terugkeren in september? Dat zei Harm Edens zelf op twitter, maar in het uitzendschema staat er niks over in.

 10. TeeVeetje

  Gaat in de vakantie-modus , But I’II Be Back .

 11. Anonymous

  2 Jan91: in Oktober komt DWHN terug.

  Opvallend! van 24 September 9 nieuwe afleveringen van ik Hou van Holland. Half november dus nog lege zaterdag… Ik gok 6 nieuwe afleveringen van all you need is love; laatse aflevering komt dan mooi uit op zaterdag 24 december; kerst avond

 12. Chris

  Reactie op Jan91:
  Eind september wordt de eerste aflevering opgenomen, 1 oktober wordt deze uitgezonden volgens mij.

 13. Schemerlamp

  Goedkope Hollandse producten, wordt weer veel lezen bij de schemerlamp.

 14. Jack

  Gaat een gigantische klapper worden.
  Mark my words

 15. kitische kijker

  Als ik dit lijsje aandachtig lees dan wordt ik weer erg somber. Wat een ongegeneerde zooi wordt er weer op RTL uitgebraakt.
  Ik snap best dat op de camping en in de bejaardenhuizen er af en toe nietszeggende programma’s volop gewaardeerd wordt maar zoveel troep achter elkaar…….. RAI uno gaat het van deze CO’er verliezen qua inhoudsloze programma’s.

  Ook de bruinwerkers van de Mollen en de van Elende’s is niet om blij van te worden. Mevr. van Dam, mag ook langzaam op de ladder van de debiele presentatoren klimmen. Waarom ? Geen idee misschien dat ze extra botox heeft geinvesteerd zodat ze gladder in beeld komt.

  Over de diva’s zeg ik niks dat gaat zich zelf bewijzen nooit meer dan 400.000 tokkies die kijken. Bonje met de buren en hotter than my daughter jakkie. Die om hoog gevallen John de M. en zijn bruinwerkers denken echt dat de gemiddelde Nederlander een iq van 68 heeft maar hij vergist zich.

  Het wordt een treurig seizoen zoals het al jaren is bij de CO. Maar ik blijf hopen dat er ooit een licht opstaat die begrijpt dat je met Boulevard ,Carlo en Irene, The Voice, en al die andere zooi de nederlander niet pleziert maar alleen op laag niveau bezig houdt. Ach geld stinkt niet.

  Misschien dat Leo van de Goot zijn naam eer aan kan doen en de zender uit de goot halen.

 16. rob

  de jongens tegen de meisjes komt daar geen 2e seizoen van????mischien na ik hou van holland 6 weken??

 17. kwikjealex

  @rob
  Ik gok dat die pas weer in het voorjaar komen met 8/10 afleveringen (ipv 6).

 18. Anonymous

  vanaf 20 aug my name is (5 afl)
  vanaf 24 sept: IHVH (9 afl)
  vanaf 26 november: all you need is love (5afl incl kerstavond)
  vanaf 7 januari: Minute to win it (8afl)
  vanaf 3 maart: jongens tegen de meisjes (8afl)
  vanaf 28 april: ?

 19. Anonymous

  @kritische kijker

  Grappig dat je spreekt over tokkies, een laag niveau en een IQ van 68, terwijl je pleidooi vergeven is van de spel- en stijlfouten en een gebrek aan interpunctie. Een kleine greep uit het rijke assortiment:

  “wordt ik” in plaats van “word ik”
  “volop gewaardeerd wordt” in plaats van “volop gewaardeerd worden”
  “om hoog gevallen” in plaats van “omhooggevallen”
  etc. etc.

  Dát noem ik pas een laag niveau!

 20. moordwijf!

  PLEASE GEEN LIJSTJES!!

 21. moi

  wordt natuurlijk lang zo leuk niet als gordon en joling, deze ego’s gaan met slechte acteerrelletjes doen alsof ze wereldsterren zijn, na 5 minuten heb je dat wel gezien. veel geschreeuw weinig wol.

 22. JaJa

  Wat een serie dooddoeners van ‘po-boys’ weer zeg. Zo verschrikkelijk voorspelbaar die telkens herhaalde slappe teksten over zooi, pulp en wat al niet meer.

  Zo.

  De Diva’s Draaien Door: ben erg benieuwd. Omdat je in de promo’s duidelijk ziet dat er niet echt een goede chemie tussen de dames is. En die is wel nodig. Tenzij ze elkaar echt in de haren gaan vliegen. Maar hoop voor producent en zender dat er toch iets ontstaat.

 23. Lies

  Die vorige winnares van My Name is kan het nu ook wel shaken, zal weinig vraag meer zijn naar een lookalike van Amy Winehouse….

 24. Maverick

  @ JaJa
  “Wat een serie dooddoeners van ‘po-boys’ weer zeg. Zo verschrikkelijk voorspelbaar die telkens herhaalde slappe teksten over zooi, pulp en wat al niet meer.”

  Ga maar lekker kijken naar De Drie Verlepsia’s en al die andere commerciele voorgebakken eentonige shit, vermaak je vooral met het “plebs” en kijk vooral naar teveel van hetzelfde. Leef je leven; maak het doodsaai!!

 25. gorr

  in het oproepfilmpje van de diva’s is de chemie nog niet echt goed te zien. wellicht dat als we promo’s gaan zien van de daadwerkelijke opnamens, dat het dan toch nog leuk blijkt te zijn… en de donderdag “help-avond” betekent dus dat er genoeg aandacht zal zijn voor de instanties die hulp krijgen van deze diva’s… een goede afwisseling tussen ontroering/bezinning en humor

 26. JaJa

  @Maverick: LMFAO

 27. get over it

  Ik heb helemaal niets met deze 3 vrouwen. Het lijkt me helemaal niks, dit programma. Maar zal toch eerst een keer moeten kijken alvorens een definitief oordeel te vellen.

 28. Tom Pouce

  Ik vind alleen die T. Simic helemaal niks….Blehhhh, dom wijf !!!!
  Patty en Patricia gaat wel.

 29. kraan

  @gorr; “en de donderdag “help-avond” “, inderdaad, na het kijken van zoveel pulp en onzin bij de commerciëlen is psychische hulp noodzakelijk.
  “ontroering/bezinning en humor”; dat klopt ook helemaal, je zou ontroerd raken van het abominabele niveau van deze drie afgelikte “milf’s”, RTL4 mag zich onderhand wel eens gaan bezinnen waarom ze zoveel “camping-shit” uitzenden, en humor?……………..ik kijk wel naar Ned.3 en de BBC. Of ik zet gewoon een dvd aan.

 30. The Fonz

  Gelukkig heb ik 120+ televisiezenders zodat ik die RTL bagger mij allemaal lekker ontgaat.. veel plezier kijkertjes!

 31. Mark

  @ The Fonz Meer dan 120 tv zenders? Goh, dat je nog tijd hebt om op MC te komen… :lol:

 32. Flippo

  @Anonymous Er komt in het voorjaar nog een reeks van IHVH, dus zo denk ik:

  vanaf 20 aug My name is (5 afl)
  vanaf 24 sept: IHVH (9 afl)
  vanaf 26 november: All you need is love (5 afl incl. kerstavond)
  vanaf 7 januari: Minute to win it (8 afl)
  vanaf 3 maart: IHVH (9 afl)
  vanaf 5 mei: Jongens tegen de meisjes (9 afl?)

 33. moordwijf!

  ik trek de lijstjes niet!

  wacht gewoon op de televisiegids!

 34. Cees

  tja heb ik al eerder gevraagd maar helpt niet

 35. Flippo

  @moordwijf! @Cees Vervelend voor jullie.

 36. sven L.

  Jongens tegen de meisjes komt er niet denk ik… ik verwacht dat Linda de Mol ná dit seizoen toch wel verttekt naar sbs6 en dat Chantal Janzen IHVH overneemt, aangezien rtl dit format behoudt.

 37. Anonymous

  Ik zie hier ook kerels op die stomme programma s reageren, die hebben toch wel wat anders te doen .

 38. Anonymous

  Het is ook wel voorspelbaar wat er op de doordeweekse dagen volgt in de 2e helft van het najaar.

  Dinsdag:
  Tv Makelaar
  Herrie Gezocht

  Woensdag:
  De Boerenbruiloft
  Dit Is Mijn Lijf

  Donderdag:
  Het Spijt Me
  Derek Ogilvie

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.