Ron Boszhard: ‘Te Land, Ter Zee ultieme familieshow’

Na een jaar afwezigheid is Te Land, Ter Zee en in de Lucht weer terug op de buis. Primetime op zaterdagavond kan Nederland weer kijken naar spellen als Tobbedansen, Met Glans van de Schans en Hoog en Droog. “Het is het ultieme familieprogramma“, zegt presentator Ron Boszhard in Veronica Magazine. Het is hap-snap, vervolgt hij. “Je hoeft niet zoals bij Wie is de Mol een uur lang ge- concentreerd te kijken. Bij Te Land kun je makkelijk naar de keuken om een blokje kaas te snijden.

Te Land is een van de bekendste programma’s van de TROS. “Niet voor niets presenteerden vooraanstaande TROS-gezichten als André van Duin, Bert Kuizenga en Jack van Gelder dit programma in het verleden.

Boszhard nam in 2007 het presentatiestokje over van Boszhard en hoopt nog lang bij de tv-show te blijven. “Wat ik het leukste vind, is steeds maar weer nieuwe mensen voor mijn microfoon. Iedereen heeft een eigen verhaal. Zo was er eens een man met een groot litteken op zijn wang. Bleek dat hij zich tijdens het maken van zijn karretje had gesneden met de cirkelzaag. Daar had hij het verder niet over, dat was niet belangrijk. Hij wilde alleen maar trots vertellen wat hij had gemaakt.

Zo zie je, met je hele hebben en houden meedoen aan Te Land, dáár gaat het om. Dat maakt het programma speciaal.

De uitzending begint om 20.25 uur op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen