De Bachelor heeft ’totaal onvoorspelbaar einde’

Foto: RTLLars Vreugdenhil kiest woensdagavond in de finale van het RTL 4-programma De Bachelor met welke van de twee overgebleven dames hij een toekomst voor zich ziet. In het warme Dubai krijgen de 29-jarige Karin en de 24-jarige Mariëlla het verlossende woord te horen. Het wordt volgens RTL 4 een aflevering om niet snel te vergeten. “Jaloezie, onbegrip en frustraties laaien hoog op. Met als gevolg een totaal onvoorspelbaar einde van De Bachelor“, kondigt de tv-zender aan.

De Bachelor begon in mei met 25 dames die op Curaçao kennis maakten met vrijgezel Lars. Iedere week stuurde de ondernemer een aantal dames naar huis en nu zijn er nog twee over. Lars, die al met meerdere kandidates de nacht heeft doorgebracht, maakt in de finale zijn keuze voor de ideale partner.

Het liefdesprogramma met Robert ten Brink is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen