De Bachelor heeft ‘totaal onvoorspelbaar einde’

Geplaatst op wo 29 jun 2011 om 15:00

Foto: RTLLars Vreugdenhil kiest woensdagavond in de finale van het RTL 4-programma De Bachelor met welke van de twee overgebleven dames hij een toekomst voor zich ziet. In het warme Dubai krijgen de 29-jarige Karin en de 24-jarige Mariëlla het verlossende woord te horen. Het wordt volgens RTL 4 een aflevering om niet snel te vergeten. “Jaloezie, onbegrip en frustraties laaien hoog op. Met als gevolg een totaal onvoorspelbaar einde van De Bachelor“, kondigt de tv-zender aan.

De Bachelor begon in mei met 25 dames die op Curaçao kennis maakten met vrijgezel Lars. Iedere week stuurde de ondernemer een aantal dames naar huis en nu zijn er nog twee over. Lars, die al met meerdere kandidates de nacht heeft doorgebracht, maakt in de finale zijn keuze voor de ideale partner.

Het liefdesprogramma met Robert ten Brink is om 20.30 uur te zien op RTL 4.
35 Reacties op “De Bachelor heeft ‘totaal onvoorspelbaar einde’”


 1. Jip

  Hij kiest voor Robert…

 2. Alex Donkers

  A Mevrouw1
  B Mevrouw 2
  C Geen van beide
  D Allebei

 3. Ome Joop

  Het wordt Mariëlla (hoop ik :))

 4. Olga

  Ik begrijp dit programma niet, maar gezien de kijkcijfers zal dat wel aan mij liggen. Waarom zou je met 25 vrouwen gaan ‘strijden’ om één man, en dat op TV.

 5. kraan

  Voor degene die vanavond wèl iets van kwaliteit wil zien is er op canvas de film “when darkness falls”, een absolute aanrader! Maar verder leuk hoor zo’n geregisseerde dating-show waar de makers de afloop van te voren al van weten. Pauper-show.

 6. Borrelnootje

  1 ding weet ik ook al zeker…Het kan me niks schelen wie er wint.

  Mijn kind zou aan zoiets nooit mee mogen doen.

  Heeft hij misschien met al die meiden nog gewipt ook??

  Bahhh…ik heb geen 1 aflevering gezien, en ik zal ook beslist de laatste niet kijken.

 7. Mark

  @ jip: LOL! Net als die vorige Bachelor, die Stefan, die was toch ook homo. :P Hoe heette dat programma ook alweer…

 8. wim

  @kraan
  Is er alweer niets voor jouw op ons aller PO, kraan. Begint toch lullige vormen aan te nemen voor een PO-fanboi als jij bent, maar ik ben het met je eens, het is momenteel niet om aan te gluren bij de PO. Maar niet getreurd over een paar maandjes komt vast die datingshow voor die contactgestoorde boeren weer op Ned1. ;)

 9. Vincent

  Bagger TV ten top! Beetje kansloos ook als je er aan mee doet trouwens.

 10. Tim20 MJ

  Vreselijk oninteressant

 11. janine

  Te slechte tv voor woorden…. dus dat wordt kijken vanavond!

 12. Bouke

  Die linker ziet der uit als een klein kind, die rechter zou ik wel willen nemen.

 13. .kwikjealex

  Heb er tijdens het zappen een stukje op RTL8 van gezien, maar vond er niks aan, hij loopt met allebei te bekken en verder zeuren die vrouwen alleen maar.

 14. Super Grover

  Volgens mij lopen ze allebei boos weg en blijft de Bachelor alleen achter. Ik verheug me alweer op Fortuinlijke Vrouwen, de verrassing van dit seizoen!

 15. Danny van der Sluys

  Euhhh, de dames gaan er met elkaar vandoor…..?

 16. Cees

  Het niveau op deze site is echt belabberd. Iedereen scheld elkaar uit voor rotte vis, maar over programmas gaat zet zelden, echt puberaal gedrag. Zelf kijk ik bijna nooit naar RTL of SBS omdat ik een bloedhekel aan programmas hed die om de 10 minuten worden onderbroken door een reclameboodschap. Bovendien zijn spelletjesshows tovh ect niet meer van deze tijd. En dan al die talentenjachten, je wordt er doodziek van.

 17. Maaike

  uhm… Karin blijkt niet als vrouw te zijn geboren, en Mariëlla komt erachter dat Lars haar echte biologische vader is…?

 18. #Nic#

  OFFTOPIC:

  Waar is de Mol volgend seizoen van Veronica naar SBS

 19. !#Michael#!

  Hmmm dit programma begon met een dikke 500 duizend kijkers. Liep gedurende reeks vrijwel alleen maar op. Laatst zelfs bijna 1mln kijkers, en gemmiddeld 800 duizend kijkers is alles behalve slecht voor de rtl4 woensdag avond.

  Dit najaar een reeksje De Bachelorette en dan volgend jaar rond deze tijd weer een De Bachelor? Die 800 duizend lijkt me een aardig gemmidelde voor dit genre :)

 20. tim2

  @ Nic
  Bron??

  Breaking: Vivian Reijs staat nu onder contract bij SBS6! Volgende week meer op de najaarspresentatie van SBS!

 21. Paul

  dat BNN lijkt wel een bejaardenomroep met dat gezeur wat er nu op is.Is ook lekker goedkoop,eindeloos dom door zwetsen

 22. Wouter

  @borrelnootje Waarom denk je dat jij je dochter van 24 iets kunt verbieden?
  Dat vind ik raarder dan ‘De Bachelor’!

 23. #Nic#

  @tim2

  Bron: Johan Derksen op VI Radio die net opnames heeft afgerond voor het programma

 24. Rogier

  OT:
  Vivian Reijs tekent een contract bij SBS.
  http://www.shownieuws.tv

  Sorry, weet niet of iemand het al gezecht had maar alsnog ;-)

 25. hoi

  nee niemand had het nog gezecht, wel gezegd

 26. Rogier

  @hoi
  Door mijn grote enthousiasme lette ik niet meer op mijn spelling. ;)

 27. Hahaha

  Lars die man ziet er niet uit ha ha ha het is een grote grap. Ik had eigenlijk die Lars moeten zijn met mijn mooie blauwe ogen en gespierde lichaam en een heerlijk knijpkontje. Wat doet zon lelijke knurft in dat heeft programma ik kan het gewoon niet geloven dat die dames iets met hem willen. Leg iemand is uit wat er zo bijzonder aan die Lars is want ik zie het niet & mijn moeder ook niet die zei ook al jij had daar moeten staan in plaats van Lars.

 28. mening

  wat was nou dat onvoorspelbare ?? ik zag bij shownieuws dat hij gewoon iemand had uitgezocht… veel geschreeuw weinig wol ofzo ??

 29. Female81

  En inmiddels is het alweer uit met Karin, las ik net. Hun levens lagen te ver uit elkaar.

 30. !#Michael#!

  1.116.000 (20.1%) kijkers voor de finale uitzending van ‘De Bachelor’, voor een programma dat begon met iets meer dan 500.000 kijkers (leek een dikke vette flop te worden) heeft het zich gedurende de reeks toch tot een klein kijkcijfer hitje ontwikkeld :)

 31. Anoniem

  De vlag mag weer uit hoor :-S

 32. Maj

  Lars kiest voor Karin, maar zijn inmiddels alweer uit elkaar. Als ik Lars dan bij Shownieuws (late editie) hoor vertellen van de redenen en oorzaak, zakt mij de broek af, sorry hoor, maar dit weet hij toch ook toen hij eraan begon.

  Overduidelijk dus dat dergelijke programma’s in het “echte leven” niet werken. Het is dan ook niet de eerste keer dat blijkt dat het niet werkt.

  Voor RTL geldt alleen maar scoren en nogeens scoren met de kijkcijfers, blijkbaar hebben ze daarbij meer belang, of men de kijkers nou een rad voor ogen draait maakt RTL geen reet uit. Tuurlijk is het wel zo, dat het publiek er van smult.

 33. Olga

  @ Maj: Even los van je opmerkingen over RTL; wat De Bachelor betreft ben ik het helemaal met je eens, daarom kan ik er ook niet naar kijken. Welk normaal denkend mens gaat de strijd aan met 24 andere vrouwen, om zogenaamd het hart te veroveren van een man die je alleen met een camera op je snufferd ‘leert kennen’ (hoezo leren kennen). Bovendien vond ik die Bachelor bijzonder onaantrekkelijk.

 34. janine

  Die Lars is echt eng! Ik snap niet dat je als vrouw gaat strijden met 24 andere vrouwen! Kennelijk smult NL er van!
  Ik hou van foute tv maar heb het niet gezien!

 35. Tanja

  Ik begrijp het ook niet, wat een laag zelfbeeld moet je hebben, anders doe je toch niet mee? In mijn moederland doen ze gelukkig zulke dingen niet, daar is zijn mannen mannelijk en vrouwen vrouwelijk :)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.