Yolanthe trekt kort jurkje aan voor Johan Derksen

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft voor haar ontmoeting met Johan Derksen haar korte Songfestival-jurkje aangetrokken. Het was een eis van Derksen voor zijn medewerking aan haar nieuwe tv-show Yolanthe op 3, dat zondagavond van start gaat. “Johan liet weten: ‘Ik wil wel, maar op één voorwaarde: dat je het jurkje aantrekt dat je ook aanhad bij het Songfestival’. Het werd echt een superleuk gesprek, het klikte fantastisch tussen die twee“, vertelt eindredacteur Feije Riemersma.

Derksen heeft vaak uitgehaald naar Yolanthe. “Hij heeft een langlopende vete gehad met Yolanthe, zei altijd nogal onaardige dingen over haar. Yolanthe riep in de eerste vergadering: ‘Wie ik in elk geval wil doen, is Johan Derksen!’

Volgens de TROS krijgt Yolanthe de ‘groten der aarde’ te spreken. Dat komt voor een deel door de connecties van haar man Wesley Sneijder. Toch is dat niet zo maar een garantie voor succes, zegt Riemersma. “Cristiano Ronaldo is een vriend van Wesley en Yolanthe en had al snel toegezegd. Maar toen moest Real Madrid vier keer tegen Barcelona spelen en moest hij zich van de trainer op voetbal concentreren. Zelfs als ze je aardig vinden, moet er dus nog een plek gevonden worden in die agenda.

Een lange adem is de toverformule, weet Riemersma. “Letterlijk honderd keer bellen als het moet en een zeer lange adem hebben. Dan lukt het soms, maar vaak ook niet.

Yolanthe op 3, met in de eerste aflevering Johan Derksen en Kelly Rowland, is om 21.50 uur te zien op Nederland 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen