Tv-show Jan Smit prime time op zaterdagavond

De TROS gaat het nieuwe tv-programma van Jan Smit prime time uitzenden op zaterdagavond. Dat heeft de omroep dinsdag laten weten. De tv-show over zestig jaar televisie draagt de naam ‘Wij houden van televisie’ en gaat op 20 augustus van start. “Ik ben zeer vereerd dat ik gevraagd ben voor dit programma. Ik heb al presentatie-ervaring opgedaan in Nederland en Duitsland, maar prime time op zaterdagavond op Nederland 1, dat is nogal wat!“, aldus de Volendamse zanger.

TROS-directeur Peter Kuipers heeft vertrouwen in Smit. “Jan heeft zich inmiddels op presentatievlak bewezen als vaste presentator van TROS Muziekfeest op het plein en de hypnoseshow Ik weet wat jij deed. Hij is zeer geliefd bij jong en oud en dus bij uitstek geschikt voor het nieuwe paradepaardje van de TROS.”

In het programma strijden iedere aflevering drie koppels BN’ers tegen elkaar. Wie weet het meest van publieke en commerciële televisie door de jaren heen? Na zes afleveringen zijn er zes koppels over, in twee halve finales strijden zij om een plekje in de grote finale. In de finale wordt bekend welk duo het meest weet over zes decennia televisie.

Het programma wordt geproduceerd door Talpa Producties. De opnames starten in augustus.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen