Topchef in najaar terug op RTL 5

Geplaatst op zo 22 mei 2011 om 13:48Foto: RTLRTL 5 gaat in het najaar een nieuw sei- zoen van de Nederlandse kookwedstrijd Topchef uitzenden. De inschrijving is reeds van start gegaan op haar website. Dat heeft RTL laten weten. Het nieuwe seizoen van Topchef zal er iets anders uitzien dan de afgelopen serie, waarvan vrijdag de finale werd uitgezonden. “In de nieuwe serie bepalen de chefs welke provincie van Nederland culinair aan top gaat. Zowel amateurkoks als professionals kunnen zich opgeven via de website“, aldus RTL.


12 Reacties op “Topchef in najaar terug op RTL 5”


 1. Laurens

  De chemie tussen die 2 is ook goed. Fijn dat RTL5 er mee doorgaat!

 2. Freddie

  Geweldig leuk programma. Het zou wel leuk blijven als ze naast een “gewone” serie ook de “jonge proffesionals” aaanhouden.

 3. Levi

  Topchef zit goed in elkaar, maar kan wel wat mooier worden neergezet zoals in de Nederlandse Masterchef. Daar waren de studio’s niet zo grauw en donker, maar juist verlicht en met mooie kleuren (althans dat vond ik).

 4. Martini

  @Levi: Ik vond juist van niet. Studio van Topchef vind ik juist de perfecte uitstraling hebben. Ook deze twee chefkoks zijn – samen – zeer amusant. Hartstikke leuk programma, waarbij ik het juist ’t leukste vond om de herhaling, rond een uur of 11 voor het slapen, te kijken op RTL8. Ik hoop ook dat ze een herhaling ervan rond 23.00u blijven uitzenden! Beter dan gaan slapen met al dat politieke of zware gezeur en gesprekken van Pauw en Witteman of die Amerikaanse zooi die RTL4 rond dat tijdstip vaak uitzend.

 5. Mirthe

  ik hou van dit programme wordt nooit saai

 6. Anoniem

  Die zgn “topkoks” met 20 kilo overgewicht op TV.. het is toch ook geen gezicht. Kwestie van zelfbeheersing en zelfrespect heren.

 7. Insider

  heerlijk programma, chapeau!

 8. Peter

  Anonymous, deze heren hebben een grote staat van dienst in het culinaire veld.
  Ik ben blij dat ze doorgaan, want vind het een heerlijk programma. Waar ik wel een gigantische hekel aan heb zijn de slecht gemonteerde teasers aan het begin van de uitzending en vlak voor de reclame. Werkelijk alle spoilers worden zonder gêne verklapt! Soms zie je in de teaser van maandag al, wie er vrijdag in de finale zit, werkelijk belachelijk. Val de vaste kijkers hier niet mee lastig! Evenals het terugkijken op rtlgemist, als je niet oplet, zie je zo al wie de winnaar is.
  Verder echt een topprogramma, waar de kracht mijns inziens vooral zit in het samenspel tussen, en de humor van de chefs.

 9. Max

  @Anonymous:

  Een magere kok kun je niet vertrouwen.

 10. JW

  Leuk programma. Ik kijk graag. Goed dat ze doorgaan. Valt niet mee om slank te blijven als je steeds moet proeven…

 11. Bert

  Topprogramma! Leuk dat het terugkomt.

 12. Bert

  Het is toch geen geheim dat Katja Schuurman hier in gaat spelen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.