RTL noemt aangifte tegen Krabbé ‘privézaak’

Foto: RTLRTL Nederland is vooralsnog niet van plan om te reageren op de controverse rondom coryfee Martijn Krabbé. Zijn ex Tessa van Leijenhorst heeft de media opgezocht en via die weg aangekondigd dat ze aangifte van verkrachting zal doen tegen Krabbé. “We hebben aan RTL een reactie gevraagd, want hij is toch de man die de grote familieshow op vrijdagavond presenteert, X Factor. RTL zegt: ‘Het is vooralsnog een privézaak en dat willen we even zo houden’“, zei Albert Verlinde dinsdag in Boulevard.

Verlinde denkt dat de houding van RTL kan veranderen, als er daadwerkelijk aangifte gedaan wordt. “Het is natuurlijk wel heftig als er begin volgende week echt een aangifte tot verkrachting komt. Wat je dan gaat krijgen is dat de partijen elkaar gaan zien, er verhoren komen en ze voor de rechter moeten verschijnen. Daar zit niemand op te wachten.”

Krabbé ontkent de beschuldiging. “Opvallend is dat het verhaal steeds veranderd wordt. Eerst was het aanranding, toen poging tot verkrachting en toen verkrachting. Dat maakt het verhaal niet waarschijnlijker. Tessa doet hiermee opnieuw een poging om Martijn Krabbé te beschadigen“, zegt zijn advocaat Stefan Kalff.

De presentator heeft inmiddels aangifte gedaan van laster.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen