Paul de Leeuw wil terug naar zaterdagavond

Foto: Fred de GrootPaul de Leeuw wil weer amusement gaan maken op de zaterdagavond van Nederland 1. Dat vertelde de presentator dinsdag op 3FM. De Leeuw vertrok vorig jaar van de zaterdagavond voor zijn Madiwodovrijdagshow op Nederland 3, maar nu die talkshow stopt, hoopt hij op een terugkeer. “Je merkt natuurlijk wel dat de zaterdagavond op Nederland 1 wel vrij beroerd is op dit moment. Wij moeten daar wat aan doen. Ik zou graag op zaterdagavond wel weer wat willen maken“, aldus De Leeuw.

Wat De Leeuw precies wil gaan maken op de zaterdagavond, is nog onduidelijk. “We zijn nog steeds met de VARA aan het praten over wat we komend seizoen gaan doen. Wij zijn er wel uit, maar de netmanager nog niet. De eerste keer dat ik met een eigen show kom, zal pas in december zijn. Maar dan gaan we wel weer vlammen. Er liggen al een aantal ideeën. Het is niet zo dat ik niets heb.

Voorlopig gaat de presentator lange tijd op vakantie. “Ik wil graag terug, maar niet in augustus of in september. Gewoon later, als er echt iets goeds is.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen