Patty Brard na vier jaar weg bij Shownieuws

Foto: SBSPatty Brard stopt na ruim vier jaar met de presentatie van Shownieuws. Haar laatste uitzending is op dinsdag 24 mei. Dat heeft SBS 6 woensdag laten weten. SBS is vooralsnog niet van plan om het contract van Brard, dat in juni afloopt, te verlengen. “De toekomst ligt nog open. We zijn nu druk met de programmering voor het najaar. Of en op welke wijze daar een rol voor Patty is weggelegd, valt op dit moment nog niet te zeggen. Daarover zijn we met elkaar in gesprek“, aldus een zegsvrouw.

In april werd duidelijk dat Brard niet goed ligt bij haar collega’s op de Shownieuws-redactie. Zij klapten in weekblad Story uit de school dat ze redacteuren de huid vol scheldt. “Niets deugt er in haar ogen van het werk dat zij doen. Ze laat geen spaan van ze heel. En dat begint direct na de uitzending“, zei een insider.

De persdienst van SBS 6 wilde het gerucht niet ontkrachten. “We willen hier geen commentaar op geven. Alles wat ik hierop zou zeggen, wakkert de boel alleen maar aan“, liet een medewerker weten.

Patty Brard reageerde niet verbaasd op de berichtgeving. “Wat moet ik er van zeggen? Als je voor het beste eindresultaat gaat en je bent een vrouw, dan is het al gauw zo  dat je heel erg lastig bent. Een bitch, een diva. Als je er als man voor gaat, dan ben je stoer. Ach, het went.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen