Patty Brard: ‘Leven zonder SBS voelt onwennig’

Foto: SBSPatty Brard maakt zich veel zorgen nu haar contract bij SBS 6 niet is verlengd. De presentatrice heeft gehuild om haar vertrek bij de zender. “Ik wil niet nog een keer persoonlijk failliet gaan. Ik heb een probleem nu. Ik ben net klaar met het afbetalen van de vorige schulden. Ik slaap er niet van“, zegt ze in De Telegraaf. Brard wil dolgraag op de beeldbuis blijven. “Een leven zonder SBS. Dit voelt zo onwennig. Het was een deel van mijn bestaan. Ik had echt plezier in mijn werk.

SBS verlengt geen contracten, nu John de Mols Talpa en Sanoma binnenkort de nieuwe eigenaren van het mediabedrijf worden. “Ik heb contact met Talpa en ik ga zodra de overname een feit is met John de Mol praten. Hij is ook een vechter en een werker. Ik ook. Ik zeg altijd: Patty komt er altijd weer bovenop en dat zal nu ook gebeuren. Al moet ik gangen gaan dweilen“, aldus Brard.

De presentatrice heeft het gevoel dat opeens alles misgaat. “Ik hou de moed erin, maar het is gewoon een pechtijd. Ik zou de presentatie doen bij het Royal Beach Concert in Scheveningen. Wordt dat hele concert uitgesteld, je begrijpt dat ik ook zat te balen. Ik heb al het geld nu juist nodig.

Ik wil echt niet opnieuw alles kwijtraken“, besluit ze.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen