Marco Borsato als Gene Simmons in Veronica Magazine

Marco Borsato heeft zich exclusief voor Veronica Magazine laten transformeren tot Kiss-voorman Gene Simmons. Het fotoverslag is te bekijken in het nummer dat vanaf dinsdag in de winkels ligt. Dat heeft Veronica Magazine dinsdag laten weten. Borsato is al jaren fan van de kleurrijke zanger van Kiss. “Er hing altijd een soort van magie rond Kiss en dat fascineerde me. Hoe zagen ze er nou in het echt uit? Die fascinatie is altijd gebleven“, vertelt de zanger in het programmablad.

Het portret maakt onderdeel uit van de serie Heroes, waarin BN’ers zich laten fotograferen als hun held. “Als kind was ik al gefascineerd door Kiss en door Gene Simmons in het bijzonder. Het had niets met afzetten tegen mijn ouders of zo. Ik vond gewoon dat ze echt goede muziek maakten.

Op de vraag of Borsato weet dat Simmons het bed gedeeld zou hebben met meer dan vijfduizend vrouwen, geeft de zanger als nuchter antwoord: “Om die reden was hij zeker geen held van me, haha. En volgens mij is het allemaal grootspraak. Ik geloof er helemaal niets van.

Eerder lieten onder anderen Geert Wilders (als Michiel de Ruyter), Gerard Joling (als Indiana Jones) en André van Duin (als Lauren & Hardy) zich al transformeren tot hun held. Alle kunstwerken met BN’ers die gemaakt worden voor de serie Heroes, worden op termijn geveild. De opbrengst gaat naar Kika.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen