Johnny de Mol zei ‘nee’ tegen Upside Down

Foto: FotofloorJohnny de Mol is een jaar geleden benaderd om het tv-programma Upside Down te presenteren, maar bedankte voor de eer. Dat vertelt De Mol in dagblad De Pers. Upside Down, waarin jongeren met het syndroom van Down verborgen camera-grappen uithalen, is nu te zien bij de EO met Mirjam Bouwman als presentatrice. “Een jaar geleden wilden ze mij dat programma laten doen, bij Veronica. Maar ik vond het geen leuke opvolger voor Down met Johnny“, bekent De Mol.

Wel begint De Mol dinsdag met zijn nieuwe programma Down met Johnny Rocks, waarin ook jongeren met het downsyndroom centraal staan. “Of het een trend is, vind ik moeilijk te bevestigen. Ik kan alleen zeggen wat ik er zelf bij voel: het is onwijs puur. Maar natuurlijk zegt iedere programmamaker over zijn product dat het met heel veel liefde is gemaakt.

De Mol geniet van het werken met ‘downers’. “Als die jongens honger hebben, doen ze hélemaal niets meer. Heerlijk. Als ik me zo zou gedragen, zouden mensen me van sterallures hebben beschuldigd.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen