Holland’s Next Top Model na drie jaar terug op tv

Foto: RTLHet RTL 5-programma Holland’s Next Top Model keert in het najaar, na een afwezigheid van ruim drie jaar, terug op tv. Dat heeft RTL 5 maandag laten weten. De modellenwedstrijd met presentatrice Daphne Deckers ging de afgelopen twee jaar door het leven als Benelux’ Next Top Model, maar nu komt er weer een editie met alleen Nederlandse kandidaten. “Dames die dromen van een carrière als topmodel, kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website van Next Top Model“, aldus RTL.

Kandidaten die meedoen maken kans om in de voetsporen te treden van eerdere succesvolle kandidaten als Kim Feenstra, Patricia van der Vliet, Sylvia Geersen, Cecile Sinclair en Melissa Baas. Zij hielden een (modellen)carrière over aan het programma.

Een precieze startdatum is nog niet bekend.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen