‘Gordon beste jurylid van Nederland’

Foto: Mike van den ToornGordon, onderdeel van tv-shows als Holland’s Got Talent en X Factor, is het beste jurylid op de Nederlandse tv. Dat zegt RTL 4-baas Erland Galjaard in dagblad Spits. Galjaard vindt het goed Gordon zich naast muziek ook op televisie blijft richten. “Hij is nou eenmaal het beste jurylid van Nederland en een geweldige quizmaster. Als presentator heeft hij nog lang niet alles uit zichzelf gehaald. Dat komt deels door mij, maar het is van Gordons kant ook een kwestie van prioriteiten stellen.

Als het gaat om soloklussen op tv, is Gordon tot nu toe minder succesvol. “Ik vind dat hij te hard is afgerekend op bepaalde dingen die in het verleden zijn misgegaan. Die fout ligt eerder bij mij, zoals ook met een mislukking als Waar Is Elvis?.”

Op dit moment werkt Gordon aan een nieuw programma voor RTL 4, vertelt de zanger zelf. “We zijn nu in onderhandeling om iets heel moois neer te zetten. Daar kan ik nog niks over zeggen, behalve dat het heel leuk wordt. Het is iets dat ik heel lang in mijn hoofd heb gehad en dat nu gaat gebeuren. Het kan nog een half jaar duren, maar ook over een paar maanden al op de buis komen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen