De Wereld Draait Door viert duizendste uitzending

Foto: NPSDe duizendste uitzending van De Wereld Draait Door op dinsdag 17 mei krijgt een bijzonder karakter. Zo zal Claudia de Breij een speciale TV Draait Door aan elkaar praten met louter opmerkelijke fragmenten uit ‘DWDD’ zelf. Dat heeft een zegsvrouw van de VARA laten weten. De VARA is trots op DWDD. “Dit seizoen was voor de talkshow het succesvolste tot nu toe, met een kijkcijfer van gemid- deld ruim boven het miljoen“, meldt de omroep, nog voor op 27 mei de voorlopig laatste uitzending is.

DWDD startte in seizoen één – in 2005 – met twee presentatoren. Matthijs van Nieuwkerk en Francisco van Jole wisselden elkaar af. Toen Van Jole ermee stopte, nam Van Nieuwkerk vier dagen voor zijn rekening, Claudia de Breij presenteerde een aantal seizoenen de maandag. Sinds het vierde seizoen is Matthijs van Nieuwkerk de enige presentator.

Op 5 september begint het zevende seizoen van DWDD.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen