Bert Kuizenga heeft geen spijt van vertrek bij TROS

Foto: TROSBert Kuizenga heeft er geen spijt van dat hij vijf jaar geleden vertrok bij de TROS. Hoewel hij nu niet meer op de buis is, zou hij nog steeds dezelfde beslissing nemen. “Je hebt zo je eigen voorkeuren en op het laatst deed ik programma’s die niet bij mij pasten, zoals 1000 sterren. Ik bedoel het niet denigrerend, maar de TROS is een volksomroep geworden, die voor artiesten als Jan Smit en Frans Bauer heeft gekozen: aardige jongens, maar hun muziek zet ik thuis niet op. Het is niet mijn wereld.

Kuizenga hoeft niet meer per se op televisie, vertrouwt hij weekblad Story toe. “Een leven zonder elke week op de buis te zijn, is wel lekker rustig. Dat bevalt me uitstekend. Kort voordat ik bekendmaakte te gaan stoppen, stond ik met André van Duin in het theater. Toen wist ik dat ik weer terug naar de planken wilde. Tenslotte is dat mijn vak en niet televisie.

Toch staat hij wel open voor eventuele aanbiedingen. “Als er echt een goed programma langskomt wat me op het lijf is geschreven, dan zal ik daar geen nee op zeggen. En binnenkort komt mijn gezicht weer langs, want dan start de TROS met een groot jubileumprogramma en daar zit ik zeker in.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen