Bachelor Lars voelt zich gevleid

Foto: RTLLars Vreugdenhil voelt zich zeer gevleid tijdens het kijken van De Bachelor, de datingshow op RTL 4 waarin hij centraal staat. De dames die om zijn hand strij- den laten zich in de tv-show erg positief uit over de 38-jarige vrijgezel. “Ik keek de eerste aflevering en zag toen pas hoe complimenteus de dames over me waren. Als ik dat terugkijk, kan ik er de hele week weer tegenaan. Dat is wel heel vleiend. Maar natuurlijk ben ik niet de meest begeerde vrijgezel van het land“, zegt hij in Televizier.

Vreugdenhil vond het geen bizarre situatie om met 25 vrijgezelle vrouwen op Curaçao te zitten. “Ik voelde me op mijn gemak. Het was ook wel heel druk: ik moest in korte tijd veel meisjes leren kennen. Als je een aantal naar huis stuurt, wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Ik ben daar niet heen gegaan om een toneelstukje te spelen.

Vorige Bachelor bleken niet altijd een keurig verleden te hebben. Vruegdenhil belooft dat er in zijn geval geen lijken uit de kast komen. “Nee, ik sta gezond in het leven. Ik werk heel hard en sport veel. Al kunnen bladen natuurlijk schrijven over je wat ze willen.

De Bachelor is elke woensdag te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen