‘Adele, Dannii en Robbie in Britse The Voice’

Geplaatst op zo 22 mei 2011 om 14:12

De Britse omroep BBC hoopt Adele, Dannii Minogue en Robbie Williams te strikken om zich te verbinden als coach aan de Britse versie van John de Mols hitformat The Voice. Dat melden Britse media, waaronder The Sun. BBC wil The Voice uitzenden op zaterdag. “Het is een zeer grote hit in Amerika en we willen nu een eigen versie maken voor volgend seizoen, maar de casting van de jury is erg belangrijk. Je moet de juiste mensen hebben om het te laten werken“, zegt een BBC-‘insider’.

Dannii Minogue, de zus van Kylie Minogue, was tot afgelopen seizoen verbonden als jurylid aan de Britse X Factor. “De makers willen Dannii heel graag, omdat ze erg populair was in X Factor en ze van wanten weet. Ze was de coach van winnaar Matt Cardle en is erg goed met de kandidaten. Ze zou geweldig zijn in The Voice“, vertelt de ingewijde aan The Sun.

De jury van de Britse X Factor gaat volledig op de schop, nu juryleden Simon Cowell en Cheryl Cole overstappen naar de Amerikaanse X Factor. Alleen Louis Walsh blijft aan het programma verbonden. De nieuwe juryleden zijn Gary Barlow van Take That, Kelly Rowland en zangeres Tulisa.
50 Reacties op “‘Adele, Dannii en Robbie in Britse The Voice’”


 1. Laurens

  Dat zijn de juiste namen! Daar kan de nederlandse versie nog een puntje aan zuigen!

 2. !#Michael#!

  BBC? Ik vind dit toch meer iets voor ITV maar goed, de concurentie voor Xfactor gaat nu wel op scherp in de wereld :)

 3. Elm

  Dannii en Robbie zal wel lukken, die zijn al een beetje uitreangeerd.. Adele is denk ik wel te druk

 4. Sonny

  @!#Michael#!: Gaap. Het is gewoon 280ste aflevering van Idols. Dat die de Mol daar nog steeds opgewonden van wordt en zichzelf maar wanhopig de hoogte mee indrukt is hoogstens zielig te noemen.

 5. Sonny

  corr: 280.000 ste aflevering van Idols.

 6. Stefan

  Robbie Williams heeft tijdens zijn bezoek aan The voice of Holland al aangegeven in de jury te willen als dit programma naar Engeland zou komen. De onderhandelingsruimte is er dus zeker. Adele zal denk ik lastig worden omdat ze gewoon erg druk is maar volgens mij is dat een hele oprechte vrouw die dit prima zou kunnen. Tja, en Danni Minogue moet ook wel lukken lijkt mij.

 7. kvdv

  Denk niet dat Danni dit zal doen. The X Factor is het populairste programma op de Britse tv, en daar ‘kon’ ze al niet meer aan mee doen. Waarom zou ze wel The Voice doen?
  Daarnaast heeft Robbie Williams meerdere malen aangegeven groot van van The X Factor te zijn, dus zie hem ook niet snel in The Voice, zeker als zijn bandmaatje in de jury van X Factor zit.

 8. A

  Adele zo wel tof zijn maar gaat denk ik niet lukken..

 9. Geenstijl

  @!#Michael#!:
  ITV gaat toch niet de Voice binnehalen, dan brengen ze hun populairste programma x-factor in gevaar. Talentenjachten als so you think you can dance worden toch ook op de bbc uitgezonenden.
  Robbie wilde graag in the Voice maar of hij dat nu nog wil nadat Gary Barlow in X-factor zit?
  Adele was wel zeer enthousiast in the Voice of Holland.

 10. Ywan

  Ze hebben Idols daar toch nog? Wat moeten ze dan met de Voice? Allemaal hetzelfde. O nee, bij de Voice draaien ze met stoeltjes want het mag niet om uiterlijk gaan. Maar die Poll Pott en die oerlelijke huisvrouw uit Schotland dan? Daar ging het al niet over uiterlijk maar de Mol moet het wiel graag nog een keer uitvinden met heel veel tam tam. Het is er al lullo. Het gaat helemaal nergens over met die draaistoeltjes. Maar de Mol loopt er toch kennelijk op binnen. Ik begrijp er oprecht niets van. Maar ik troost mij met de gedachte dat ik gelukkig niet alles hoef te begrijpen. Het is entertainment, zelfs hoe het in de markt gezet wordt. Duidelijk is dat ze nu ook in Engeland met voorbedachte rade grandioos zwaar in de zeik genomen worden.

 11. Levi

  Ik hoop dat de BBC dit uitzend, want dan kunnen we het hier in Nederland ook direct ‘live’ zien net als bij de Engelse so you think you can dance.

 12. kvdv

  @Ywan: Idols is daar al lang niet meer, Pop Idol heeft maar 2 seizoenen gelopen.

 13. inge

  hadden ze Kelly Rowland niet in Amerika achter de jurydesk kunnen zetten… Cheryl Cole is daar niet echt bekend…?

  Ik denk dat Robbie het wel gaat doen, hij had ook aangegeven graag willen jureren voor X Factor UK. Adele zou ook fantastisch zijn. Leuk! nu kunnen wij ook genieten van The Voice Of United Kingdom

 14. David

  Ze mogen wat mij betreft de originele Idols weer overal neerzetten. Nu gaan louche leipe loetjes de boel zo verdraaien en vernachelen alleen om er maar bakken met geld aan te verdienen. Talent ho maar. Die opgeklopte zwaar getatoueerde Ben Saunders is een grote hoax. Here laat de enige echte bedenker van Idols de macht in entertainmentland a.u.b. grijpen.

 15. inge

  ik gok op:
  Adele
  Robbie Williams
  Dannii Minoque
  James Blunt

  X Factor kan wel opdoeken dan!

 16. !

  Adele heeft het wel iets te druk hiervoor denk ik…

 17. John Doe

  @David: Nee Idols heeft artiesten opgeleverd die nu nog vele hits scoren.

 18. D@@N

  American Idol loopt ook nog steeds in Amerika, dus dat moet geen probleem zijn.

 19. Cees

  Wordt het niet tijd dat De Mol iets anders verzint dan al die tot de tot de bodem uigemolden talentenjachten?

 20. D@@N

  @Cees: Ben je daar nu niet een beetje laat mee?

 21. Anoniem

  @John Doe:

  Precies. En Ben Saunders is een baas! @David

 22. John Doe

  @Anonymous: Over een half jaar hoor je ook niks meer van Ben Saunders.

 23. Danny

  Wat een domme reacties hier over John de Mol en The Voice!
  Het is toch een zakenman, en dit concept is 1 van zijn grootste successen ooit.

  Ik vind het trouwens wel jammer dat de jury van X Factor UK zo gaat veranderen. De drie leukste juryleden zijn weg. En wie is Tulisa eigenlijk? Barlow en Rowland behoren ook niet echt tot mijn favorieten personen!

 24. Jan-Joost

  @Danny: Nog grappiger is een uitspraak die jij doet, die ik ook gezegd zou hebben als ik op de hoofdpagina van MC kijk naar de net geplaatste reacties…. Foutje, bedankt.

 25. Sonny

  …het begrip zakenman is erg breed in de losse kringen van de losse jongens die geen van allen van iemand bang zijn geen van allen grensen kennen. In het geval van de luchtige entertainment programma’s zou ik niet van zakenman spreken. Alles is show dus de zakenman is ook maar een rol die hij zich aanmeet. Maar het klinkt zwaarzichtig, da’s dan wel weer mazzel.

 26. .kwikjealex

  Adele en zingen, dat mens schreeuwt alleen maar in haar nummers en is verschrikkelijk arrogant.
  Ik snap niet dat mensen het mooi vinden.

  Maar voor haar kunnen ze wel een extra grote draaischijf bestellen, voor een grote stoel en een tafel, met haar (varkens) hoofd (om maar eens plat te praten).

 27. Sonny

  corr: het begrip zakenman is erg breed in de losse kringen van de losse jongens met de losse moraal, die geen van allen van iemand bang zijn en geen van allen grenzen kennen. In het geval van de luchtige entertainment zou ik nieteens van zakenman willen spreken, het is ook maar een rol die hij zich aanmeet. Net als die megalomane overtuigingen over zichzelf die die gehele kliek klakkeloos overneemt. Zie Martijn maar Linda en Bridget kunnen er anders ook wat van. Hoewel die het, heel slim! niet openlijk uitspreken.
  Maar zakenman klinkt wel zwaarzichtig en belangrijk, da’s dan wel weer mazzel. Maar ik stink er niet in in al die kouwe drukte en bombarie om niets. Laat dat wel duidelijk zijn. Hoe je ook verder over me denkt.

 28. Hans

  @Sonny: Hij is gewoon goed in zijn vak. Jij keurt zeker iedereen af die maar iets afwijkt van de norm. Ik proef gewoon jaloezie in je woorden. Dat noem ik pas zielig.

 29. Sonny

  @Hans: Ik ben er niet van onder de indruk.

 30. Danny

  @Jan-Joost:

  Het is me niet helemaal duidelijk wat je bedoeld!
  Beetje vaag!

 31. Jan-Joost

  @Danny: Je hebt op de pagina met nieuwsonderwerp rechts een blokje met laatste reacties. Op de een of andere manier kwam jouw ractie op mijn naam te staan… maar dat is te technisch uitleg verder.

 32. Sonny

  @Hans: Ik ben juist dol op mensen die afwijken van de norm. Maar dan wel qua kwalitatief hoogstaand en qua originaliteit. Nou daar voor moet je niet bij de Mol en zijn addicts zijn.

 33. TeeVeetje

  Ja ja dat klinkt anders als v Velzen , Groothuizen , v d Boom en Nick & Simon , deze figuren bij de Britse Voice zijn Million-Sellers en wereldwijd bekend , das andere koek .

 34. Sonny

  Ik heb het helemaal niet over een jury. Die mensen die koop je gewoon. Niets creatiefs of hoogstaande kwaliteit aan. Die Sterren zitten daar ook maar een end weg te zeiken voor een zak geld.

 35. Ano Nymous

  @TeeVeetje:
  Het is inmiddels wel duidelijk dat Nederland geen verstand heeft van muziek. Althans het wel denkt te hebben, maar het dus niet zo is. Anders waren bijv. de 3J’s nooit naar het songfestival gestuurd.
  Programma”s als The Voice en X Factor moeten hier gewoon niet meer uitgezonden worden, want de mislukkingen worden wel erg groot nu…

 36. Ano Nymous

  @David:
  Hahaha, het originele Idols. Ja dat heeft ook echt tot grote doorbraken geleid in Nederland. Dat is de basis van alle talentenjachtellende.
  Heeft ook nooit iets goeds voortgebracht.

 37. MediaPrak

  The Voice bij de BBC op zaterdagavond. Wow, dan gaat John/Talpa in de voetsporen van Dancing With The Stars. Vanavond BAFTA award show. Nou John even opnemen en bekijken hoe jij je volgend jaar moet presenteren als je een BAFTA komt ophalen.

  Succes bij NBC en waarschijnlijk bij de BBC. Daar wordt je als Nederlander toch wel heel erg trots op. En niet te beroerd om z’n nieuwste productie te promoten bij DWDD.

 38. Sonny

  Onder het mom volksvermaak zullen ze zich blijven verrijken als de politiek niet ingrijpt. Het is mijn geld damn! Uit zichzelf stoppen kunnen die psycho’s namelijk niet. Maar ik vind het sneu dat mijn ouwe tante driftig elke week naar zo’n suffe talentenshow smst en van mij niet wil geloven dat ze dat voor niets doet. Net als die sneue types die werkelijk denken dat Drek Ogilvy met doden praat. Onder het mom volksvermaak mag men zich er aan verrijken. Zieke geesten. Dat je zo rijk wil worden zegt mij genoeg. Nietsontziend, bedriegen, recht praten wat krom is en zichzelf er nog om roemen ook! En nu eisen dat iedereen ze goed vindt! Hahahahah!!!! Maar ik val weer in herhaling. Maar wat maakt het ook eigenlijk uit. De boodschap is kennelijk nog steeds niet door gedrongen. Een bord voor de kop, daar had die psych bij Geen Geweten het ook over. Was trouwens een interessante docu, op de PO.

 39. Sonny

  Voor de duidelijkheid: Ik heb Martijn horen zeggen ” Ik ken geen grenzen, ik ben van niemand bang.” Dan heb je dus geen geweten. Kappen met die psycho club. Mindfucker eerste klas die de Mol. Je weet nooit wat echt is en wat niet. En dan al dat neppe gedoe omtrent hun uiterlijk, ook al zo eng, niets mag daar echt zijn. Echt is verboden. Volkomen leip daar. Het heeft iets van een sekte.

 40. GossipGirl

  Dannii zou geweldig zijn!

 41. Pistare

  @.kwikjealex: Trieste, hele trieste reactie. Ten eerste gaat het in het hele topic niet over haar omvang. Ten tweede JIJ VIND dat ze schreeuwt en arrogant is.

  1. Jij hebt haar album dus nooit gehoord, anders had jij dit niet gezegd.
  2. Ken jij haar? Ik niet, ik kan het dus niet goed beoordelen, maar mij lijkt ze niet arrogant.
  3. Smaken verschillen, maar zingen kan ze wel. Dat is een feit, geen mening.

 42. Pistare

  Nog even een andere reactie van mij.

  Ik denk dat X Factor UK instort nu 3 van de 4 juryleden weg zijn, voornamelijk Cowel en Cole zullen gemist worden. Dani was wat mij betreft de zwakste van de 4 en dat is ze ook al in het rijtje namen wat bij the Voice genoemd wordt.

  Wel fijn voor Nederland dat je deze show ook in Nederland kunt bekijken (en niet verplicht Ik Hou van Holland te kijken).

  Denk The Voice wel groter gaat worden dan X Factor in de UK. Het is John de Mol gegund. Het blijft een Nederlander…

 43. .kwikjealex

  @Pistare: Ik zeg ook niet dat jij dit moet vinden, dit vind ik.
  Maar ik hoor haar muziek vaak genoeg en het is constant en alleen maar geschreeuw.
  Dat is gewoon een feit, ze begint aan een zin en ongeveer ieder laatste woord krijgt een uithaal van hier tot Tokio.

  En die arrogantie haal ik uit de manier hoe haar hoofd staat met tv optredens, constant dat nep lachen en de manier van kijken.

 44. Geenstijl

  @.kwikjealex:

  Door mensen als jij, die zo weinig verstand van muziek hebben, kan Jamai Idols winnen.

 45. Jeroen

  Komen ze in Nederland aan met Marco Borsato… pfff zal ie weer gaan mompelen over dat saaie WarChild fffff

 46. andre

  Aankomende week finale van American Idol op FOX. Vanaf najaar start X Factor seizoen 1 op FOX.

 47. .kwikjealex

  @Geenstijl: Ik stem nooit mee met talentenjachten, vind ik geldverspilling.

 48. !#Michael#! *BREAKING NEWS: RTL4 VERSLAAT NED1 in 6+!*

  RTL4 is in jaren weer marktleider in de doelgroep 6+. In week 20 van het jaar 2011 wist de Commerciële zender voor het eerst in jaren haar Publieke tegen hanger, Ned1 te verslaan.

  Waar RTL4 over de gehele week tussen 1800/2400u 18.6% van de kijkers van 6 jaar en ouder aan zich wist te binden, bleef de teller bij Ned1 hangen op 18.3% van de kijkers in deze doelgroep.

 49. Anoniem

  Even voor alle mensen die reageren op Sonny (overigens niet zijn echte naam).

  Sonny is ex-medewerker van John de Mol en is betrapt op niet al te frisse zaakjes. Ik ken Sonny en hij is op staande voet terecht de laan uitgestuurd bij Talpa.

  Onder het mom dat hij enkel voor kwaliteit gaat probeert hij de Mol zwart te maken. Sonny, dat gaat je niet lukken!! Ik ken je en je hebt ook al niet veel vrienden. Ga die in hemelsnaam ook niet verspelen.

 50. Sonny

  Maak ik de Mol zwart? Is er iets gelogen dan? iedereen kan het nazien op uitzending gemist dus je aktie lijkt eerder op een wanhoopsactie. Maar de domme co bullebakken horen de waarheid niet graag. Hun hele leven hangt van liegen en bedriegen aan elkaar. Ik krijg trouwens niet de indruk dat je me kent anders lulde je niet zo dom.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.