Ruben Nicolai aangereden tijdens opnames

Foto: Roland J. ReijndersRuben Nicolai is tijdens opnames van het nieuwe programma De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland aangereden door een van de deelnemers. Dat vertelde Nicolai dinsdag op radiozender 3FM. De 35-jarige presentator en een gewond geraakte cameraman moesten afgelopen nacht ter observatie in het ziekenhuis blijven. “Ik heb een flinke smak gemaakt“, aldus Nicolai. “Ik ben een stukje op de motorkap meegereden. We hebben allemaal de schrik van ons leven gehad.

De kandidaat reed tegen een auto aan, waar Nicolai en een cameraman achter stonden. De cameraman heeft zijn lip gescheurd; Nicolai bleef vrijwel ongedeerd. “Ik heb alleen een beetje pijn in mijn schouder en mijn voet“, zegt hij.

De Allerslechtste Chauffeur van Nederland wordt vanaf 17 mei uitgezonden door BNN.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen