‘Patty Brard terroriseert Shownieuws-redactie’

Geplaatst op Sun 10 Apr 2011 om 13:05

Foto: SBSPatty Brard terroriseert de redactie van Shownieuws. Ze scheldt redacteuren de huid vol en drie eindredacteuren belandden door haar in de ziektewet. Dat gerucht lanceert roddelblad Story deze week. Het weekblad vroeg een reactie aan SBS 6-persvoorlichter Eric Dekker, maar hij wil niet veel kwijt. “We weten dat dergelijke speculaties de ronde doen, maar we willen hier geen commentaar op geven. Alles wat ik hierop zou zeg- gen, wakkert de boel alleen maar aan. Ik wil het hierbij laten.

Met name de eindredacteuren van het programma zouden het moeten ontgelden. “Patty scheldt deze mensen met grote regelmaat helemaal stijf. Niets deugt er in haar ogen van het werk dat zij doen. Ze laat geen spaan van ze heel. En dat begint direct na de uitzending“, zegt een ‘insider’.

Volgens de ‘ingewijden’ heerst er een ‘vijandige sfeer’ op de redactie. “Mensen zijn ook bang voor haar. Drie eindredacteuren belandden al in de ziektewet. Zij waren niet langer bestand tegen de scheldkanonnades van mevrouw Brard. Twee zijn na lange tijd voorzichtig weer aan de slag gegaan. De derde persoon in kwestie lijkt vooralsnog niet meer terug te kunnen keren.

De manager van Brard ontkent de berichtgeving. “Patty zit op dit moment in het buitenland, maar er is niks aan de hand.
79 Reacties op “‘Patty Brard terroriseert Shownieuws-redactie’”


 1. Jeff0

  Dit is dus waar, anders zouden ze wel een reactie hebben gegeven…

 2. Pistare

  Oh, maar er speelt nog véél en véél meer op die redactie daar…

 3. Pistare

  Leuk voor een nieuwe reality soap ;-)

 4. A. Verlinde

  Ik denk dat Mevrouw Brard al snel ergens terrorriseert, haar verschijning alleen al is een vorm van terrorisme.

 5. inge

  Mocht John SBS kopen dan is er geen ruimte meer voor Patty Brard, een abosoluut non talent dat niks is, niks wordt en niks kan. Mediageile dame dat er alles om doet om niet uit de schijnwerpers te verdwijnen. Ik hoop zo dat John als hij SBS koopt Patty eruit knikkerd!

 6. JaJa

  Iedereen heeft toch in al die soaps kunnen zien hoe mevrouw Brard tekeer kan gaan? Dat zal achter de schermen heus niet beter zijn, eerder slechter. Misschien moet er een keer een Over de Vloer gemaakt worden met haar en Elton John ;-)

 7. Rick Bosveld

  Hiervoor nog een bericht dat ene Maurice Wijnen, de jury van X Factor niet ‘chic’ en dan nu ene Patty Brard die de hele redactie vol scheld,
  SBS moet in alles ook echt overtreffen!

 8. Suus

  Wil iemand de “dames” Brard, la Paaij en Breukhoven graag vóór a.s. dinsdag bij mij inleveren als het overtollige plastic hier in de straat weer wordt afgehaald!!

 9. Anonymous

  what nonsense.. patty brard mag blijven, wat mij betreft!! (ik ben een nobody.. maar als ik dat niet was.. bedoel ik dus) onder halfjaarlijks contract (dat wel: stok achter de deur!! gedraag je!!) hihi xx

 10. Anonymous

  Ik werk op de redactie en zie haar regelmatig schelden. Ze heeft nog niet de hersens van een soepkip, dat is haar probleem. Ze scheld ook alleen achteraf want vooraf begrijpt ze alles niet zo goed.Ze gaat ook eerst bellen met Jan alleman en dan komt haar kritiek. We vinden haar langzamerhand een beetje zielig worden, want zonder onze autocue heeft ze helemaal geen tekst. We hopen met ze allen dat ze haar langste tijd hier heeft gehad, echt te triest voor woorden. Lees dit http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/patty-brard-de-naakte-waarheid/1001004002047598/index.html en je herkend haar gedrag direct.

 11. Anonymous

  evenals henk-jan S.. ook zo’n gewild koppensnel-object hier.. object dus inderdaad.. welhaast.. zou ik best, of zelfs prima, een terras mee kunnen aandoen.. niets op tegen.. ik mag ‘m wel!! jah. gerard joling?! die liegt toch over vakanties.. en vindt zijn contractvoorwaarden niets om moeilijk over te doen.. vanuit werkgeverspositie bekeken (dan toch) die zou ik graag een schop onder de reet geven.. toch even bij dat nekvel grijpen: en flink schudden!! zoooooooooooo..

 12. .kwikjealex.

  Heeft dat programma een redactie dan, ik dacht dat ze alleen wat roddelbladen voorlazen.

 13. Anonymous

  hoi alex :) hoi-hoi!!

 14. .kwikjealex.

  @Anonymous: ??

 15. Anonymous

  gekkie :) nou.. ik zal me weer gedragen.. sorry xx ???

 16. Martijn

  hahah, dit geloof je toch bijna niet, maar als het om Patty gaat sluit ik niks uit :)

 17. Anonymous

  arm uit de kom.. grijp ik haar spontaan vast bij haar middel.. en voer de heimlich een aantal maal uit.. (kippenbotje zeker) vroeger noemden ze dat gewoon ‘enthousiast’ !! (kamagurka) ik doe het ook nooit goed!! zucht..

 18. Anonymous

  @Anonymous: Als jij echt op de redactie daar werkt, mag je wel letten op je spelling. Een echte redacteur maakt zulke spelfouten namelijk niet. ;)

 19. Coke jij?

  Een botox overdosis gaat echt wel in je hersenen zitten en haar hersenen zullen nu wel gelijk zijn aan leverpastei. Wat een walgelijk persoon.

 20. Afhaalchinees

  Deze autocuelezeres is echt zo dom en kan alleen iets presenteren met autocue, want haar woordenschat is zeer laag. Behalve dan de scheldwoorden, want heeft ze geen autocue voor nodig. Intelligente opmerkingen zijn niet te verwachten, maar dat was al bekend. Coke en botox kan funest zijn, blijkt.

 21. Lucinda

  Patty moet blij zijn dat ze nog aan het werk is bij sbs, gezien de moeilijke tijden die sbs meemaakt .Als er reorganisatie zal plaatsvinden. is zij de eerste die uit de laan gestuurd wordt.

 22. Anonymous

  lucinda.. we zullen zien!! ik denk van niet.. maar okay.. wie ben ik?! nou?!

 23. pajans

  Is wel grappig als je als non-talent al een jaar of dertig je geld kan verdienen in deze wereld. Zegt meer over de “baasjes/managers’ dan over Patty. Maar ja in het land der blinden is eenoog koning.

 24. Peter

  Allemaal frustraties bij die club dat hun kijkcijfers ver beneden peil zijn al een lange tijd. Dan krijg je dit soort reacties van mensen. Het moet een hel zijn om daar te werken op dit moment aan de Rietlanden.

 25. rina

  Hoi ik ben Rina

  ik wordt regelmatig keihard uitgescholden door Patty.
  Daarom heb ik afscheid genomen van mijn werkgever waar ik 10 jaar lang met plezier heb gewerkt… nou ja 6 jaar. Deze Shrek werkt er volgens mij nu 4 jaar en domineert de hele SBS groep inclusief Tina. Ik kan niet begrijpen waarom deze Oger nog niet achter slot en grendel is!

  Ik ben het klooster in gegaan!

 26. rtl rules

  als je kijkt wat RTL heeft en SBS! is het om te gieren!

  Een klein lijstje van de absolute top van RTL:
  Linda de Mol
  Martijn Krabbé
  Wendy van Dijk
  Carlo Boszhard
  Irene Moors
  John Williams
  Froukje de Both
  Winston Gerstanovitz

  Een klein lijstje van de SBS groep:
  Patty Brard
  Tooske
  Nance
  Gerard
  Rob Geus
  Alberto Stegeman
  Marlene Saupala
  Victor Brand

  en nog maar te spreken over de grote verschillen kwa jury leden in de diverse talentenjachten programmas!

  Dit is appels met peren vergelijken!

 27. Paradox

  Ik zeg: verkopen!

 28. Anonymous

  hoi, ik ben rino.. ik was het zo BEU met patty.. ik heb mijn gehele soort uit laten sterven gewoon.. zo erg, was die hork, om mee te werken.. dat verzin ik heus niet!! ik heb wel wat beters te doen hey!! (mmm) ik heb wel wat beters te doen: ofzo!!

 29. Anonymous

  hoi rino!! ik ben dino.. als jij je gehele soort hebt laten uitsterven.. wat doen wij hier dan nog?! nou?! dat slaat natuurlijk nergens op!! typisch weer iets voor deze site heur hey.. ik ben nog springlevend!! en DOL op patty!! ohzo.

 30. Herman

  @rtl rules: Er is geen enkele artiest bij.

 31. Anonymous

  en trouwens: oplazeren met die tune van de bos-kangoeroe.. ‘t is een indo hoor!! (niet, wel, niet, wel waar) had ik moeten inklokken trouwens?! lekker: het is alweer ver na zessen!! en nu?! hey patty.. haai schat.. even over deze (ehm.. ?!?!) dit soort van coupure-achtig-iets he?! ja?! ?!?! geen idee.. jij?!

 32. Sjaak

  Zap altijd direct door als ik dat wij zie. Verschrikkelijk irritant wijf is dat zeg.

 33. Flippo

  Die zieke redacteuren kunnen wel thuisblijven, binnenkort staan ze toch allemaal op straat! Alsof John of WELKE koper dan ook dit “product” op televisie wil houden. Dan heb ik het niet zozeer over Patty (die waarschijnlijk ook kan vertrekken), maar vooral over het programma Shownieuws zelf. WEG ermee.

 34. Jerrold

  @rtl rules:

  Froukje de Both de absolute top van RTL? lol

 35. Anonymous

  flippo: we zullen het zien.. ik zie patty liever blijven (shownieuws kijk ik nooit naar: dat eerlijk toegegeven)

 36. Annie

  Ik zou zeggen: hang een camera op en SBS heeft EINDELIJk weer eens een kijkcijferhit!

 37. Rogier

  @Annie: Goed idee :P en dan heet de show ‘Patty betrapt!’ en krijgen we elke dag bij shownieuws een voorproefje te zien.

 38. Anonymous

  wat dacht je van een programma met patty.. waar vrouwen die door hun ex zwaar in de problemen zijn gebracht.. diegene eens een bezoekje gaan brengen met cameraploeg erbij?! zoiets..

 39. Anonymous

  iets als ‘cheaters’ maar dan anders.. blijf van mijn lijf huizen, vrouwen die geen alimentatie ontvangen.. terwijl dat wel zo is bepaald.. en meneer in een mercedes rond rijdt.. ik doe maar een wilde suggestie?!

 40. Gina Koloog

  Stel, je heet Patty en je leeft je hele leven al op de zak van domme mensen, omdat die in je “geloven”. Wat voor identiteit heb je dan? Ja, inderdaad de identiteit van een “parasiet”. Nu schijnt veel botox te werken tegen parasieten, waardoor het probleem vanzelf wordt opgelost.

 41. TeeVeetje

  Tis een vies Pis-Wijf .

 42. Anonymous

  gina.. ik wil niet eens weten hoe jij eruit ziet.. want je commentaar zegt al genoeg.. beetje dom, om niet vanuit de persoon te denken.. laat staan de toekomst.. het juiste jasje erbij te zoeken.. sterker nog: jij kamt wel af.. maar draagt niets bij.. wat mij betreft ben je dus volstrekt overbodig!! en kun je NU vertrekken (weliswaar nog vrijwillig.. aardig he?!)

 43. Gina Koloog

  @ Anonymous: Hoi Patty, vervelend voor je om de waarheid te vernemen. Wanneer ga je beginnen met schelden? Je weet schelden doet geen pijn. Wat wel pijn doet is om jouw op de tv te zien. Gelukkig is het beste medicijn de afstandsbediening en die is getest op personen als jij. Je kunt nu beginnen met schelden of heb je iets met de ziekte van de la Tourette?

 44. Anonymous

  ‘jouw’ op de tv?! neem nog wat.. schelden?! je hebt de verkeerde voor je..

 45. Gina Koloog

  @ Anonymous: die extra w bij jouw staat voor de w van werkeloos. Het is maar dat je het weet.

 46. Anonymous

  nogmaals dan: je hebt de verkeerde voor je.. en dat zegt mij wederom genoeg.. ik zal je het hoongelach hier besparen.. maarre.. HA-HA-HA!! kom nou toch. wat denk jij wel niet?! niet: dus.

 47. gorr

  @rtl rules:

  Froukje zou ik nou geen topper willen noemen. En over Winston valt nog te twijfelen. Maar die anderen zijn inderdaad wel lekker vertrouwd en gewaardeerd…. Bij SBS is het inderdaad niet veel. Alhoewel.. Met BEau en Peter R. mag je wel tevreden zijn

 48. Gina Koloog

  @ Anonymous: Goede tekst. Van de autocue gelezen?

 49. Elm

  Grappig al die mensen die beweren dat ze in de redactie van SBS zitten, maar de ene spelfout na de andere maken. ;)

 50. Anonymous

  hey!! ik gebruik mijn spiegel doorgaans voor mn mascara.. ik weet niet waar jij mee bezig bent.. of denkt te zijn?! opzouten nou!! ik ben geen patty.. patty is niet anoniem.. duidelijk toch?! jeeezzzzzz..

 51. Gina Koloog

  @ Anonymous: Volgens jouw reactie kan je een vrouw zijn, maar ook een vrouwlijke man, aangezien je het over mascara hebt. Ik denk zelf dat je een “mini me” bent van Patty en ik weet niet of je daar trots op moet zijn.

 52. Anonymous

  denk wat je wil.

 53. Gina Koloog

  @ Anonymous: Altijd gedaan en dat zal ik blijven doen.

 54. Flippo

  @Elm: Dan klopt het waarschijnlijk wel, want die spelfouten komen letterlijk zo op teletekst bij SBS.

 55. Anonymous

  Ik ben toch zooo nieuwsgierig wie deze eindredacteuren waren.. Talima? Richard?

 56. Klaas

  @Flippo: Inderdaad. Maar niet alleen op teletekst, ook de website van Shownieuws staat vol met spelfouten die alleen gemaakt worden op de basisschool.

 57. Richard

  Is MC inmiddels een uitlaatklep en promoter geworden van de roddelbladen, kom op zeg!
  Patty zal ongewtijfeld geen lieverdje zijn, maar denk je dat een irene moors een engeltje is of patricia paay?

 58. gtstfites

  Wanneer gooien ze de SBS group eruit? Tot het verkocht is?

 59. .kwikjealex.

  @gorr:
  Vergeet niet dat Beau en Peter R. beide aangewaaid zijn die zich ergens anders al hadden bewezen (beide RTL).

 60. S...

  Ach Patty, wij moeten er hier niet, ze kan niet veel maar toch zitten we ermee. Ze is een kleine tiran. Maar ook iedereen weer dat het niet lang meer kan duren dus daar houden we ons aan vast. Er komen vast betere tijden aan.
  Het is bijna onmogelijk om met er te werken alleen heeft ze dat zelf niet in de gaten. Maar zo gaat dat met dit soort zelfingenomen dames.
  We zijn er liever kwijt dan rijk….

 61. Jos

  Hoe zou het nu komen dat nu “zogenaamde” SBS-medewerkers allemaal hun verhaal komen doen op MC en blijkbaar ALLEMAAL lijden aan een vorm van dyslexie of in ieder geval verschrikkelijk slecht kunnen spellen.

  FAKE, FAKE, FAKE….

 62. David

  Zozo de pleures is dus uitgebroken in Sodom en Gommora. Het was vroeger al zo’n bandeloze bende dus als daar de poppen aan het dansen gaan nou dan berg je maar! Dat ze zelf dacht bij een duurzaam solide bedrijf te werken is nogal naief gezien de mooie ‘docu’s die ze zelf op haar conto heeft staan. Zie niet om beste Pat! Je mocht eens veranderen in een zoutpilaar.

 63. GossipGirl

  Erg zielig voor die medewerkers :(. Zo blijkt wel weer, hoe ‘leukdoenerig’ ze op tv doet, hoe niet leuk ze achter de schermen is. Jammer! Leek me juist eigenlijk altijd wel gezellig op de redactie bij 6!

 64. wleeurgft

  Eng wijf

 65. wleeurgft

  Eng mens

 66. Sybilla van der Laan

  @inge: knikkert met een T!! Maar, je hebt wel gelijk. Trouwens, ik vraag mij al jàààààren af waarom deze non-value al zo lang met haar gebotoxte verschijning op TV te zien en te horen is. Dat er overal wel iets rammelt, weten wij, maar dat dit Brard-geval blijft dóórrammelen, rare bedoening. Deze vrouw is totaal gespeend van enige vorm van discipline, ze blijft gewoon stampen tot zij niet meer stampen kan (of mág)…….

 67. Zeru

  pr stunt van sbs6

 68. Huiskamer

  Zware tijden voor SBS. Gisterenavond nog een wanhoop poging om van Peter de Vries een vrolijke man te maken in een “blik achter de schermen”. Inmiddels wordt Peter gezien als een zure, norse Die Wilders basher. Slecht voor de cijfers. In een extra uitzending mocht Peter met vol trots vertellen over zijn grote borsten en dat hij veel humor heeft …… En dan nog Jeroen vd Boom bij Weekend miljoniars (de afdeling Onecht) en de schreeuwertjes Nance/Tooske (Je bent Doooooooor). Misschien toch maar eens denken aan kwaliteit ?

 69. Whiskyfan

  @Pistare: Misschien zou een dergelijke soap de kijkcijfers bij SBS weer vlot kunnen trekken??

 70. Karel

  Kan me niet voorstellen dat (eind)redacteuren van zoiets bang worden. Gooi er nog maar een borrel in en weg ermee. Wodt hoog tijd dat ze nog een keer met Uri Geller meedoet en dan maar hopen dat hij haar voor eeuwig van de buis doet verdwijnen.

 71. achja

  die vrouw is zoooo nep, en zingen kan ze ook al niet. compleet hysterisch en aan de coke, dat zoiets nog op tv mag. en ze scheldt op de redactie om haar eigen onkunde te verbloemen. aandacht moet ze, daarvoor gaat ze in spagaat en in tutu carnavals liedjes schreeuwen, collegas onderuithalen, met jarenlang slijmen en ellebogenwerk is ze dan eindelijk beroemd, maar noglang niet tevreden hoor.

 72. Mark

  Kan Patty niks aan doen, komt door de drank. Maar dat heeft SBS niet door. En omdat Evert niet elke dag zijn blaadje mag promoten, moeten ze toch een reserve roddeltante hebben. En wie is daar anders geschikt voor? Niemand wil achter die pauper-desk staan.

 73. Michael

  Dat is toch niks voor Patty ha,ha :-P

  Ik zeg verkoop SBS en laat Patty net buiten de boot vallen.

 74. Hypocriete GroenLinkser

  Halsema was ook niet makkelijk, spreek ik uit ervaring. Zij drukte bijna een brandende sigaret in een collega’s gezicht nadat diegene opmerkingen had gemaakt over een kamervraag van Femke.

 75. ....

  dit programma is een goede kweekschool voor mensen die bij TV willen werken. Hoewel het vooral het kaf is wat er werkt. Ik zou nooit aan dit programma mee willen werken. Bij de regionale omroempen wordt betere televisie gemaakt. En Patty…ach….als je je in een hoek laat blazen door deze vrouw zal je je nooit staande houden in de maatschappij!

 76. achja

  paty gebruikt elke gelegenheid om op te vallen en daar wordt iederen behoorlijk moe van , kan niet zingen en niet presenteren is te vet en onuitstaanbaar, maar denkt dat ze de zuster van cher is. walgelijke zelfoverschatting.

 77. avond

  ja laatz e lekker thuis blijven ze pas nog geen eens op me breedbeeld tv en met haat nepl lach en die grote neusgaten waar al liter cok is in gegaan

 78. braak

  Jullie moeten eens weten hoe het allemaal begonnen is, toen Fat Pat nog slank was en in Overvoorde (Den Haag) ‘tenniste’ met Ron Sony Brandsteder. Wat zich daar allemaal heeft afgespeelt. En dan hebben we het nog maar niet over Conny Jeukhoven. Wat die in een kroeg genaamd de Lion d’Or in Den Haag allemaal uitvrat op de billiarttafels voor ze ‘beroemd’werd.

 79. Salome

  kkkkk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.