‘Patty Brard terroriseert Shownieuws-redactie’

Foto: SBSPatty Brard terroriseert de redactie van Shownieuws. Ze scheldt redacteuren de huid vol en drie eindredacteuren belandden door haar in de ziektewet. Dat gerucht lanceert roddelblad Story deze week. Het weekblad vroeg een reactie aan SBS 6-persvoorlichter Eric Dekker, maar hij wil niet veel kwijt. “We weten dat dergelijke speculaties de ronde doen, maar we willen hier geen commentaar op geven. Alles wat ik hierop zou zeg- gen, wakkert de boel alleen maar aan. Ik wil het hierbij laten.

Met name de eindredacteuren van het programma zouden het moeten ontgelden. “Patty scheldt deze mensen met grote regelmaat helemaal stijf. Niets deugt er in haar ogen van het werk dat zij doen. Ze laat geen spaan van ze heel. En dat begint direct na de uitzending“, zegt een ‘insider’.

Volgens de ‘ingewijden’ heerst er een ‘vijandige sfeer’ op de redactie. “Mensen zijn ook bang voor haar. Drie eindredacteuren belandden al in de ziektewet. Zij waren niet langer bestand tegen de scheldkanonnades van mevrouw Brard. Twee zijn na lange tijd voorzichtig weer aan de slag gegaan. De derde persoon in kwestie lijkt vooralsnog niet meer terug te kunnen keren.

De manager van Brard ontkent de berichtgeving. “Patty zit op dit moment in het buitenland, maar er is niks aan de hand.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen