Patty Brard: ‘Mensen vinden mij al snel een bitch’

Foto: SBSPatty Brard (56) is niet verbaasd over de berichtgeving dat de redactie van haar dagelijkse tv-programma Shownieuws zich geterroriseerd zou voelen door de presentatrice. Volgens Brard vinden mensen haar nou eenmaal gauw een ‘bitch’. “Wat moet ik er van zeggen? Als je voor het beste eindresultaat gaat en je bent een vrouw, dan is het al gauw zo  dat je heel erg lastig bent. Een bitch, een diva. Als je er als man voor gaat, dan ben je stoer. Ach, het went“, zei ze maandag in KoffieMAX.

Brard vindt het niet erg om een bitch genoemd te worden. “Ik ben oud genoeg om het woord te kunnen velen. Ik zeg alleen maar dat het een ontzettende storm in een glas water is. Ik ga uiteindelijk elke dag voor het beste programma en dat is wat Shownieuws behoort te zijn.”

Volgens het weekblad Story scheldt Brard redacteuren van Shownieuws de huid vol en belandden drie eindredacteuren door het Brard-terreur zelfs in de ziektewet. “Patty scheldt deze mensen met grote regelmaat helemaal stijf. Niets deugt er in haar ogen van het werk dat zij doen. Ze laat geen spaan van ze heel. En dat begint direct na de uitzending“, zegt een insider in het blad.

SBS-woordvoerder Erik Dekker wil niet ingaan op de berichtgeving. “We weten dat dergelijke speculaties de ronde doen, maar we willen hier geen commentaar op geven. Alles wat ik hierop zou zeg- gen, wakkert de boel alleen maar aan. Ik wil het hierbij laten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen