Irene Moors op vakantie zonder Carlo Boszhard

Foto: Nick van OrmondtIrene Moors vindt haar programma Wie is mijn Vader?, donderdagavond voor het eerst te zien op RTL 4, een welkome afwisseling op haar tv-werk met Carlo Boszhard. Toch denkt ze er niet aan om definitief met hem te ‘breken’. “Carlo en ik blijven Life 4 You en De TV Kantine doen, bovendien zijn we ook met andere dingen bezig. Dit is gewoon iets wat ik ook erg leuk vind. In een goed huwelijk moet je ook weleens alleen op vakantie. Daarna ga je weer fris en vrolijk verder met elkaar.

In Wie is mijn Vader gaan donorkinderen op zoek naar hun biologische vaders. Ook halfbroers en halfzussen worden met elkaar in contact gebracht. “We hebben opnamen gemaakt van twee meisjes die zo blij waren met elkaar dat ze een zussenfeest hebben gegeven. Verrassend en grappig, daar voel ik me wel bij thuis.

Moors begrijpt wel waarom RTL 4 voor deze tv-reeks bij haar heeft aangeklopt. “Er wordt gezegd dat ik dicht bij de mensen sta en vragen stel waarop de kijker antwoord wil hebben. Ik heb mijn eigen manier van presenteren, met humor en relativering. Dat past goed bij Wie is mijn Vader. Het is een heel persoonlijk programma, maar het mag vooral niet wegzakken in de emoties“, besluit ze in Televizier.

Wie is mijn Vader is om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen