Gerard Joling: ‘Gordon en John de Mol zwijgen’

Foto: TalpaGerard Joling stelt dat Gordon en John de Mol niet meer met elkaar praten, vanwege de plannen voor een filmversie van Joling & Gordon over de vloer, een format van De Mols bedrijf Talpa. “Op dit moment praten ze niet meer met elkaar, terwijl het altijd grote vrienden waren“, zegt de zanger in weekblad Privé. Joling heeft zijn collega erop aangesproken. “Ik heb Gordon laten weten dat ik dit niet zo handig van hem vind. Ik denk namelijk dat John in de project misschien wel een partner kan zijn.

De deuren staan wagenwijd open voor De Mol, zegt Joling. “We werken met Global Star Media, maar als andere partijen zich willen aansluitend, waarom niet? Mijn advies naar Gordon was dan ook: ‘Maak het snel goed met John, je hebt hier niets aan.’ Waarom zou je op voet van oorlog met elkaar leven?

Toch heeft Joling ook lange tijd op voet van oorlog met Gordon geleefd. “Maar het is wel weer goed gekomen. Wij kunnen niet mét, maar ook niet zonder elkaar. Soms kunnen we elkaar wel achter het behang plakken en zijn we elkaar spuugzat en later zitten we aan een goed glas wijn te gieren van de lol. We hebben iets samen, noem het chemie.

Het idee voor de film komt van Gordon. “Gordon kwam samen met een wederzijdse vriend van ons, Mark Achterberg, naar me toe met het idee. Ze hadden al een opzetje voor het script gemaakt. Ik moet eerlijk zeggen dat het erg leuk in elkaar is gezet. Het zal een stapje verder gaan dan Over De Vloer.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen