Voetbal International verbreekt eigen kijkcijferrecord

Foto: Studio KastermansVoetbal International, de voetbaltalkshow van RTL 7, heeft maandag haar eigen kijkcijferrecord verbroken. Het trio Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee scoorde 804.000 kijkers en dat is hoger dan de vorige piek van 704.000 kijkers, die op 31 januari werd bereikt. Dat heeft RTL dinsdag laten weten. Zenderbaas Peter Lubbers is trots op de score. “Voetbal International is steeds meer het nationale napraten van het voetbalweekend“, stelt de programmadirecteur.

Het is heel bijzonder en knap hoe VI blijft groeien maar een dergelijke stap – een record verbreken met bijna 15 procent meer kijkers – zie je niet vaak. Blijkbaar weten de heren aan tafel telkens nieuwe kijkers aan te trekken. In de groep Mannen 20 tot 34 jaar wordt een zenderaandeel bereikt van bijna 22 procent dus we kunnen stellen dat er steeds meer jonge kijkers bijkomen“, aldus Lubbers.

Voetbal International besprak maandag de commotie rondom PSV – Ajax en AZ – FC Twente van afgelopen weekend, inclusief de elleboogstoot van PSV-er Ola Toivonen en de rode kaart van FC Twente-verdediger Douglas.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen