Irene Moors baalt van uitspraken over seksleven

Irene Moors baalt dat ze zo openhartig is geweest tijdens de opnames van het BNN-programma Spuiten en Slikken. De RTL 4-presentatrice onthulde dat ze het zaad van haar man doorslikt na oraal vertier. “Irene Moors voelt zich genaaid“, weet RTL-collega Albert Verlinde. Moors deed de onthulling als antwoord op een vraag van een meisje uit het publiek. “Je ziet gewoon dat het een opzetje is. Dat meisje is geïnstrueerd. Ze zeiden tegen dat meisje: ‘Je stelt die vraag en je lokt haar in de val.’

Moors zelf vermoedt ook dat het meisje geïnstrueerd is, zegt Verlinde. “Ik heb Irene gesproken en ze vond het een saai gesprek. Die presentatrices durfden ook niet echt wat te vragen. Maar als je zelf iets niet durft te vragen, zegt Irene, dan laat je het een kijker vragen. Dat deed zij ook bij Telekids. En dat heeft BNN nu ook gedaan.”

Verlinde schaart zich achter Moors. Volgens Verlinde heeft Moors een keurig antwoord gegeven. “Dit is nooit jouw eigen vraag! Wat zal ik daar op zeggen? Ja“, was het enige dat Moors zei.

BNN heeft het een beetje opgeblazen als pr-campagne voor het programma, en daar baalt Irene Moors een beetje van“, besluit Verlinde.

Spuiten en Slikken is zondag te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen