Froukje de Both wil mooie locatieprogramma’s maken

Foto: Nick van OrmondtFroukje de Both wil meer uit haar tv-carrière halen. De presentatrice van TV Makelaar wil graag mensen portretteren op televisie. Dat vertelt De Both in TROS Kompas. De Both is naar eigen zeggen erg ambitieus. “Je moet wel ambitieus zijn in dit vak, ik ben altijd bezig met wat ik nog meer kan doen. Bijvoorbeeld andere mooie locatieprogramma’s maken, zoals Spoorloos of Memories. Ik wil veel met mensen bezig zijn. Ik vind het een te mooi vak om het in te ruilen voor iets anders.

De Both wil niet de nieuwe Linda de Mol worden. “Tien jaar geleden droomde ik nog wel eens van grote showprogramma’s op tv, maar inmiddels ben ik erachter dat mijn ambitie meer ligt bij het maken van mooie portretten van mensen.

Naast TV Makelaar, is De Both ook actief op Radio 538. “Het stoutejongetjesgedrag, dat ook des Froukjes is, kan ik in TV Makelaar niet kwijt, net zoals ik in Niels & Froukje mijn moederlijke kant een beetje onderdruk. Het is grappig dat mensen die naar mij op de radio luisteren, een heel andere Froukje kennen dan de kijkers van TV Makelaar. Terwijl allebei die kanten in mij zitten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen