Chantal en Tijl in voetsporen Beau en Linda

Foto: AVROChantal Janzen en Tijl Beckand blazen de Talpa-show M/V van Beau van Erven Dorens en Linda de Mol nieuw leven in op RTL 4. Onder de aangepaste titel De Jongens Tegen De Meisjes verzorgen zij vanaf 21 mei het zaterdagavondprogram- ma van de familiezender. Dat vertelde Janzen donderdag op Radio 538. Janzen verheugt zich op de show. “Er zijn twee teams. Eén met bekende mannen en één met bekende vrouwen. Ik leid het vrouwenteam en het mannenteam wordt geleid door Tijl.

In De Jongens Tegen De Meisjes staan de verschillen tussen mannen en vrouwen centraal. “Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus. Dat is echt waar. Het is een feit dat jongens en meisjes totaal verschillend denken, maar hoe goed kennen mannen en vrouwen elkaar eigenlijk? Dat is de vraag in deze humoristische tv-show.”

De team strijden elke week om een andere hoofdprijs. “Achter mijn team zit een vak met honderd vrouwen en achter Tijl it een vak met honderd mannen. Wij strijden dus voor dat vak, want het winnende team krijgt een prijs. Het is dus vooral voor het publiek heel erg leuk.”

M/V was in het jaar 2006 voor het eerst te zien met Beau van Erven Dorens en Linda de Mol op de toenmalige zender Talpa. De tv-show ging twee seizoenen mee. De Jongens Tegen De Meisjes zal net als M/V worden geproduceerd door John de Mols Talpa.

De Jongens Tegen De Meisjes is vanaf 21 mei elke zaterdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen