Undercover Boss terug op Veronica

Geplaatst op Fri 11 Feb 2011 om 10:28Foto: SBSVeronica komt met een tweede seizoen van het tv-programma Undercover Boss met presentatrice Lauren Verster. De nieuwe serie afleveringen komt nog dit jaar op de buis. Dat heeft producent IDTV vrijdag laten weten. Undercover Boss, waarin een directeur van een Nederlandse onderneming undercover gaat op de werkvloer, is afgelopen najaar uitgegroeid tot een van de best bekeken programma’s van Veronica. De best bekeken aflevering wist een publiek van 563.000 kijkers te boeien.


7 Reacties op “Undercover Boss terug op Veronica”


 1. Anonymous

  leuk :) ga zeker kijken!!

 2. kees de wit

  De Beste Zangers van Nederland naar zaterdagavond NL1

  Het Tros-programma De Beste Zangers van Nederland maakt een fikse promotie dit seizoen. De titel begon in 2009 als zomervullertje op Nederland 3, maar is vanaf eind maart primetime te zien op de zaterdagavond van Nederland 1. Het tijdstip van 20.30 uur in het weekend wordt gezien als hèt ereplekje in de programmering. De Tros vervulde dit eerder al met Het Beste van André van Duin, waar een slordige 1,4 miljoen mensen naar keken. Aan Victor Reinier de taak dat te evenaren. Ter vergelijking: De Beste Zangers van Nederland deed in de zomer zo’n 700 duizend kijkers op het derde net.

  De derde serie kent wel enkele wijzigingen. Zo zullen er niet langer uitsluitend mannen meedoen, maar bestaat de ploeg uit een gemengd gezelschap. In elk geval Xander de Buisonjé, Lange Frans, Wolter Kroes, Anita Meijer en Glennis Grace reizen af naar Zuid-Frankrijk. De eerste twee series werden opgenomen op partyeiland Ibiza. Ook nieuw: de duur van een aflevering wordt opgerekt van 30 naar 60 minuten.

  Erg leuk programma op Nederland 3. Ik hoop dat de verhuizing naar het bredere Nederland 1 de fun niet verpest. Sowieso een mooi compliment naar de Tros toe!

 3. Jan

  Ik wist helemaal niet dat hier een Nederlandse versie van is geweest. Wordt wel weer lekker weggestopt op Veronica…

 4. kwikjealex

  Yes, dat (vind ik) een van hun leukste programma’s

 5. Singing Bee

  Ik ga kijken…..

 6. Martijn

  Als ze dit outfitje weer aandoet zit ik zeker voor de buis :P

 7. Jimmy

  Reactie op kees de wit: Gadverdamme , Lange Frans!
  Walgelijk figuur, non talent.
  Zonde van een leuk “ZANGprogramma”, Wij zappen nu lekker door!

  Nederlandse serie nog nooit gezien, maar de serie op RTL4 wel.
  Is best leuk!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.