RTL lanceert kortste programma ooit

RTL gaat op al haar zenders de nieuwe tv-serie Sokkiez uitzenden. Het gaat om uitzendingen van tien seconden waarin de kijker kennismaakt met elf levende sokken. Dat heeft RTL woensdag laten weten. De zendergroep spreekt van haar ‘kortste programma ooit’. “Hoe kort de uitzendingen ook zijn, de kijker zal de uitgesproken karakters in Sokkiez steeds beter leren kennen en herkent op den duur hun typische uitspraken en gewoonten“, zo laat een woordvoerster van RTL weten.

RTL belooft haar kijkers ‘korte, grappige verhaaltjes, waarin elf verschillende sokken allen hun eigen rol vertolken’. Edith Sok, één van de karakters, wordt ingesproken door RTL 4-presentatrice Irene Moors.

Andere karakters zijn de chagrijnige Jacob, de witte tweelingsokken Dennis en Tennis en de goedlachse Suriname Eddy. “De Sokkies maken van alles mee in en buiten de la. Ze kibbelen, maken grappen en hebben allerlei onderlinge gevoelens en vetes“, aldus RTL.

Sokkiez zal op verschillende momenten te zien zijn bij RTL. “Sokkiez is voor alle leeftijden en elke dag bij verschillende RTL-zenders te zien“, besluit de woordvoerster.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen