Myrna Goossen blij met ‘hausse aan bekendheid’

Foto: Rick NedersigtMyrna Goossen is blij dat ze weer volop in de belangstelling staat. Na anderhalf jaar werkloos te zijn geweest, prijst ze zich er gelukkig mee dat ze nu dagelijks het ochtendprogramma KoffieMAX mag presenteren. “Dit programma zorgt nu natuurlijk opnieuw voor een hausse aan bekendheid, maar daar ben ik alleen maar heel dankbaar voor. Ik heb voor het begin van KoffieMax op tweehonderd heel grote billboards gehangen door heel Nederland. Met mijn 48 jaar, dat is toch gaaf!

Goossen kon het niet geloven toen ze zichzelf op de grote reclameborden zag. “Daar kan ik natuurlijk alleen maar trots op zijn. Dan denk ik: Goossen, daar hang je! Je hoort er nog steeds bij“, vertelt ze in TROS Kompas.

Het bekende Nederlanderschap heeft volgens Goossen ook nadelen. Zo vindt ze het moeilijk om contact te maken. “Ik kan nooit meer een eerste indruk maken. Je moet eerst dat bestaande beeld zien weg te werken voordat je een contact kunt uitbouwen. Ik heb ontzettend moeten wennen aan mijn status als bekende Nederlander, maar als ik het mocht overdoen, koos ik toch zonder twijfel weer hetzelfde vak.”

De presentatrice is een van de weinige Nederlanders met een eigen talkshow. “De afwisseling, het werken met mensen, iedereen álles mogen vragen waarop ze ook nog antwoord geven. Dat is toch geweldig. Ik heb die afwisseling ook echt nodig, want ik ben snel verveeld“, besluit ze.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen